Συνεργασία με Κωνσταντοπούλου και νέο ΕΑΜ ονειρεύεται ο Λαφαζάνης

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ επιθυμεί τη δημιουργία μεγάλου μετώπου από αντιμνημονιακές δυνάμεις

Συνεργασία με Κωνσταντοπούλου και νέο ΕΑΜ ονειρεύεται ο Λαφαζάνης

Άνοιγμα προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία σήμερα θα παρουσιάσει το νέο της κόμμα, αλλά και το ΚΚΕ για τη ημιουργία αντιμνημονιακού μετώπου κάνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η επιλογή να κάνει κόμμα είναι της κας Κωνσταντοπούλου και είναι δικαίωμά της» είπε στον Focus FM ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, εξηγώντας ότι η πρώην Πρόεδρος της Βουλής συνεργάστηκε με το κόμμα του αλλά δεν εντάχθηκε ποτέ σε αυτό.

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε πως η ΛΑΕ είναι ανοικτή σε συνεργασίες και υπογράμμισε πως ονειρεύεται ένα νέο… ΕΑΜ: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο ΕΑΜ, να φτιάξουμε ένα μεγάλο μέτωπο αποτελούμενο από αντιμνημονιακές δυνάμεις, για να απαλλάξουμε τη χώρα από τη μνημονιακή κατοχή και τη γερμανική μπότα. Δεν θα αφορά το σοσιαλισμό, το σύγχρονο ΕΑΜ το χρειάζεται ο τόπος για να επιβιώσει να ξεφύγουμε από τη λιτότητα, τη φορολεηλασία, τα ακραία μνημόνια αλλά και το προσφυγικό».

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Ζωή. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε. Θα θέλαμε και εκλογική συνεργασία, προκειμένου να καταφέρουμε να παίξουμε ρόλο στην πολιτική ζωή» κατέληξε ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top