Με ειρωνεία απάντησε το Μαξίμου στον Κουμουτσάκο

Νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης-ΝΔ

Με ειρωνεία απάντησε το Μαξίμου στον Κουμουτσάκο

​Συνέχεια στην κόντρα με τη Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις εξελίξεις στην οικονομία και την διαπραγμάτευση δίνει το Μέγαρο Μαξίμου, απαντώντας στην κριτική που άσκησε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Χθες το Γραφείο Τύπου της ΝΔ απέφυγε να απαντήσει πολιτικά σε οτιδήποτε και πέταξε την μπάλα στην εξέδρα. Σήμερα, και μόλις έξι ώρες μετά την δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη, ο κ.Κουμουτσάκος εξέδωσε, προς απάντηση κάτι σαν χάι – κου, που δεν επιδέχεται σχολιασμού», ανέφεραν κυβερνητικοί κύκλοι .

«Κατανοούμε την ΝΔ, διότι όλη μέρα ασχολείται με το φιάσκο της ΟΝΝΕΔ. Θα επανέλθουμε, όταν θα είναι σε θέση να σ��ζητήσουν πολιτικά», πρόσθεσαν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος είχε σχολιάσει ότι, «Η οικονομία της χώρας διαλύεται ταχύτατα και ο λογαριασμός για τους πολίτες μεγαλώνει αβάσταχτα», σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη περί ολοκλήρωσης της διαπραγμάτευσης και συμφωνίας με τους εταίρους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top