Ποιος υπουργός απέκλεισε το σενάριο των πρόωρων εκλογών -ΦΩΤΟ

"Όσοι τις ονειρεύονται είναι βαθιά νυχτωμένοι"

​Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών έδωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, στο περιθώριο των εγκαινίων του νέου αυτοκινητόδρομου Λεύκτρο - Σπάρτη, απαντώντας σε ερώτηση για το αν τα εγκαίνια σηματοδοτούν… κάλπες!

sps.jpg

«Όσοι ονειρεύονται εκλογές είναι βαθιά νυχτωμένοι. Θα περάσουν πολλά χρόνια για να κάνουμε εκλογές ξανά», τόνισε ο κύριος Σπίρτζης.

Αναφορικά με τις δημοπρατήσεις που έχουν προσδιοριστεί για το δρόμο Πάτρα-Πύργος και δεν γίνονται λόγω των κινητοποιήσεων και της αποχής των εργοληπτών, ο κ.Σπίρτζης ανέφερε ότι, «εμείς σεβόμαστε τις κινητοποιήσεις των κινημάτων. Όταν ολοκληρωθούν οι κινητοποιήσεις και τερματιστούν, θα γίνουν όλες οι δημοπρατήσεις των τμημάτων του έργου. Ενώ είχαν προβλεφθεί να γίνουν ανά μήνα, θα γίνονται ανά βδομάδα. Θα τον κερδίσουμε το χρόνο».

Για το δρόμο Τσακώνα-Καλό Νερό Μεσσηνίας, ο υπουργός Υποδομών είπε ότι, «ο συγκεκριμένος δρόμος και οι υπόλοιποι δρόμοι που κλείνουν το οδικό δακτυλίδι της Πελοποννήσου, ήταν μέσα στη διαπραγμάτευση του Μορέα. Οι μελέτες αυτές θα παραδοθούν πολύ σύντομα και συνέχεια μετά το Πάτρα - Πύργος, ο προγραμματισμός είναι να συνεχιστεί ο δρόμος προς τα κάτω, και να αξιοποιήσουμε τις μελέτες που θα είναι πλέον ώριμες, από το καινούργιο ΕΣΠΑ το πιθανότερο».

Επιπλέον, ο υπουργός ανέφερε ότι «πιστεύουμε ότι τα έργα υποδομών βοηθούν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και είναι στην προτεραιότητα της κυβέρνησης και του υπουργείου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top