Στην Αθήνα σήμερα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Γίρκι Κατάινεν

Θα μιλήσει στη Βουλή των Ελλήνων

​Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Γίρκι Κατάινεν, αρμόδιος για την απασχόληση, την ανάπτυξη, τις επενδύσεις και την ανταγωνιστικότητα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Κατάινεν θα μιλήσει στις 10:00 στη Βουλή των Ελλήνων, σε προεδρεία και εκπροσώπους των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων.

Επίσης το μεσημέρι στις 12:00 θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Το Επενδυτικό Σχέδιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων στην Ελλάδα», στο πλαίσιο του «Info Day: Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ για την Ευρώπη» που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στην Αίγλη Ζαππείου.

Στις 13:00 θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και στ��ς 14:00 θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με τους προέδρους των ελληνικών συστημικών τραπεζών και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρα.

Τέλος, ο κ. Κατάινεν θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top