Τριγμοί στη ΝΔ μετά το συνέδ��ιο της ΟΝΝΕΔ–Έτοιμος να πάρει κεφάλια ο Μητσοτάκης

Καζάνι που βράζει η Συγγρού

Τριγμοί στη ΝΔ μετά το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ–Έτοιμος να πάρει κεφάλια ο Μητσοτάκης

​Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης με τα πρωτοφανή ευτράπελα που σημειώθηκαν στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη, διαμηνύοντας πως η αναγνώριση των αποτελεσμάτων των εκλογών είναι στον αέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Συγγρού είναι ένα καζάνι που βράζει, μετά το επεισοδιακό τριήμερο της νεολαίας, με τον Κ. Μητσοτάκη να είναι έτοιμος να… «πάρει κεφάλια».

Στην ηγεσία της ΝΔ, καταλογίζουν ευθύνες στον απερχόμενο γραμματέα του κόμματος, Α. Παπαμιμίκο για τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και όπως όλα δείχνουν στο συνέδριο του κόμματος στις 22 Απριλίου θα υπάρξει σφοδρή σύγκρουση του κ. Παπαμιμίκου με την ηγεσία της ΝΔ.

Επίσης, στον αέρα βρίσκονται τα αποσπασματικά αποτελέσματα των εκλογών της ΟΝΝΕΔ, τα οποία εστάλησαν την Κυριακή και περιλαμβάνουν και τους 400 συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν τη νεολαία στο συνέδριο του κόμματος. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Μητσοτάκης έχει ήδη δεχθεί εισηγήσεις να μην τα λάβει υπόψιν του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ΝΔ, προσανατολίζεται ακόμα και στους συνέδρους που προβλέπονταν πριν την εσωκομματική διαδικασία της νεολαίας, καθώς φέρεται να είχε ζητήσει συνάντηση με τον Β. Γεωργιάδη πριν την έκδοση των αποτελεσμάτων, η οποία και δεν έγινε με υπαιτιότητά του.

Το κλίμα για τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ είναι αρκετά βαρύ, και μάλιστα κύκλοι του κ. Μητσοτάκη σημειώνουν πως ο πρόεδρος της ΝΔ θα τον καλέσει να δώσει εξηγήσεις, πριν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top