Έκτακτη συνάντηση Τσακαλώτου-Λαγκάρντ ενώ δεν ήταν στο πρόγραμμα

Τι μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star στην Ουάσιγκτον Δ. Σουλτογιάννης - Πρώτη ανάρτηση 16/04/2016 22:38

Έκτακτη συνάντηση Τσακαλώτου-Λαγκάρντ ενώ δεν ήταν στο πρόγραμμα

Λίγες ώρες μετά τις επαφές του με την Κριστίν Λαγκάρντ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συναντήθηκε εκ νέου με την επικεφαλής του ΔΝΤ μετά τα μεσάνυχτα, χωρίς αυτό να είναι προγραμματισμένο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star στην Ουάσινκτον, Δημήτρης Σουλτογιάνης.

Να σημειώσουμε, πως λίγο νωρίτερα, στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της εαρινής Συνόδου του Ταμείου στην Ουάσινγκτον, η Κριστίν Λαγκάρντ,διεμήνυσε πως μπορεί οι επαφές με την ελληνική πλευρά να είναι εποικοδομητικές, αλλά χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά, γι΄αυτό καλό είναι να μην περιμένουμε συμφωνία σύντομα.

«Eίχαμε παραγωγικές επαφές με όλους τους συμμετέχοντες και όπως έκανα σαφές και με δήλωσή μου χθες, αναφέρθηκα πού καταλήξαμε σ' αυτές τις επαφές. Τα τεχνικά κλιμάκια θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα να γίνει, μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα και συμφωνία. Αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, σίγουρα πιστεύουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε αποτελεσματικά η θέση μας σε σχέση με το ελληνικό ζήτημα δεν έχει αλλάξει: βιωσιμότητα και σταθερότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά η επικεφα��ής του ΔΝΤ.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό για ποιό λόγο κρίθηκε απαραίτητο να συναντηθούν εκ νέου μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, ωστόσο είναι κάτι που ίσως σημστοδοτήσει εξελίξεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top