Ράβει πρωθυπουργικό κοστούμι ο Λεβέντης: Στις μεθεπόμενες εκλογές θα είμαστε πρώτο κόμμα

Πρόωρες κάλπες το Φθινόπωρο βλέπει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Ράβει πρωθυπουργικό κοστούμι ο Λεβέντης: Στις μεθεπόμενες εκλογές θα είμαστε πρώτο κόμμα

​Σόου χαρακτήρισε την σημερινή συζήτηση για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Αν και όπως είπε το κόμμα του υπερψηφίζει την πρόταση, εκτίμησε ότι δεν θα βγουν ουσιαστικά συμπεράσματα �� στοιχεία από την Εξεταστική, ενώ υποστήριξε ότι ο νέος νόμος για τον οποίο δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει ο πρωθυπουργός, δεν θα προσφέρει τίποτα περισσότερο, αφού μπορεί με την υπάρχουσα νομοθεσία και αν υπάρχει θέληση, «να ελεγχθεί και να παταχθεί η ατιμία και η κλεψιά».

Ο κ.Λεβέντης αναφέρθηκε και στις υποκλοπές περιεχομένου συνομιλίας μελών του ΔΝΤ, υποστηρίζοντας ότι καμία πλέον ξένη αντιπροσωπεία δεν θα εμπιστευτεί το ελληνικό κράτος.

Ακόμα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν είναι σοβαρή ενώ ανέφερε ότι βάσει πληροφοριών που έχει, «η ΕΕ και το ΔΝΤ έχουν αποφασίσει να δώσουν πετσοκομμένη βοήθεια στην Ελλάδα, η οποία θα είναι της τάξεως του 1,2 δισ. ευρώ».

Υποστήριξε ότι θα γίνουν εκλογές Οκτώβριο με Νοέμβριο, καθώς όπως είπε, «ο κ.Τσίπρας δεν θα έχει πρόσωπο να φέρει προς ψήφιση ένα 4ο μνημόνιο». Προέβλεψε μάλιστα ότι η Ένωση Κεντρώων θα είναι τρίτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, ενώ στις μεθεπόμενες κάλπες θα ανακηρυχθεί πρώτο.

Τέλος ο κ.Λεβέντης, επανέλαβε τις προτάσεις του για περικοπή μισθού και συντάξεων βουλευτών, αλλά και την καθιέρωση απλής αναλογικής.

Δείτε επίσης:

Καμμένος: Εκλογές θα γίνουν το 2019 - Αφού πρώτα μάθουμε τους νταβατζήδες

ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ στη Βουλή!Από ένα βλέμμα,κατέληξαν στο άντε γ@μησου!ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ βουλευτών

Λάβρος ο Θεοδωράκης! Επιθέσεις και σοβαρές καταγγελίες στην Βουλή

Στον τοίχο έστησε την κυβέρνηση η Γεννηματά! «Κατεβάστε την κωμωδία πριν έχουμε νέα τραγωδία»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top