Πολάκης και Βαγενά τουρίστες στη Βουλή!Νομίζουν ότι είναι σε κατάστρωμα πλοίου-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κάποιος να τους μαζέψει! Δεν είναι στο σπίτι τους!

Πολάκης και Βαγενά τουρίστες στη Βουλή!Νομίζουν ότι είναι σε κατάστρωμα πλοίου-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

​Τσαντίρι έκαναν την… Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες, που τους δείχνουν να αράζουν στο ελληνικό Κοινοβούλιο σαν τουρίστες σε κατάστρωμα πλοίου, και προκαλούν αντιδράσεις.

Σε μια από τις εικόνες αυτές η κυρία Βαγενά φαίνεται να έχει βγάλει δυο καρέκλες στον προαύλιο χώρο της Βουλής, να τις έχει κάνει κρεβάτι και να χαλαρώνει, απολαμβάνοντας ένα ρόφημα, μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό της!

polakis6.jpg

Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται η γνωστή ηθοποιός και βουλευτής να έχει βγάλει τα παπούτσια της και να έχει ξαπλώσει -χωρίς σεντονάκι- σε έναν καναπέ από αυτούς που βρίσκονται στο περιστύλιο, εντός της βουλής, λίγα μέτρα από την ολομέλεια όπου γίνονται οι κρίσιμες συνεδριάσεις για το μέλλον των Ελλήνων!

polakis7.jpg

Σε άλλη φωτογραφία, όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατεί να παρακολουθήσει την συνεδρίαση της επιτροπής για τις περιφέρειες καθισμένη, ξεχνάει ότι είναι στην Βουλή και ανεβάζει τα πόδια της σε δεύτερη καρέκλα, σαν να είναι στο σπίτι ή το καμαρίνι της!

polakis8.jpg

Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία στο Facebook, η κυρία Βαγενά, όχι μόνο δεν το διέψευσε, αντιθέτως άφησ�� να εννοηθεί ότι μπορεί σε λίγο καιρό να κυκλοφορεί ακόμη και ξυπόλητη στην Βουλή!

Σε άλλη φωτογραφία που ανάρτησε «Το Παρατηρητήριο», ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έχει… γείρει σε καναπέ της Βουλής, σαν να είναι σε ξαπλώστρα της Μυκόνου, και με το κινητό στο χέρι, διευθετεί τα τεράστια προβλήματα στον χώρο της υγείας! Παρά την ξάπλα, ο κύριος Πολάκης φαίνεται να είναι στην τσίτα και πώς να μην είναι με τους φραπέδες που πίνει συνέχεια στην Βουλή!

polakis9.jpg

polakis2.jpg
polakis4.jpg


polakis.jpg

polakis3.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top