Θύελλα αντιδράσεων για τον Πολάκη που ήθελε να φυτέψει δημοσιογράφο 3 μέτρα κάτω από τη γη

Αποστάσεις και από Γεροβασίλη – Άδωνις: Τι κατάντια να είναι υπουργός αυτός ο τύπος -Πρώτη ανάρτηση 16.20

Θύελλα αντιδράσεων για τον Πολάκη που ήθελε να φυτέψει δημοσιογράφο 3 μέτρα κάτω από τη γη

Θύελλα αντιδράσεων έχουν ξεσηκώσει οι απίστευτες δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, όπου εκτός των άλλων απείλησε δημοσιογράφο πως έπρεπε να τον φυτέψει 3 μέτρα κάτω από τη γη!

Η ΝΔ με μια λακωνική ανακοίνωση έκανε λόγο για «αυθεντική έκφραση της κυβέρνησης Τσίπρα», ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για κατάντια να είναι υπουργός της χώρας ο κ. Πολάκης.

«Τι κατάντια για τη χώρα μας να είναι υπουργός αυτός ο τύπος! Ούτε σε american bar» είπε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος κάλεσε και την ΕΣΗΕΑ να πάρει θέση: «Η "ευαίσθητη" ΕΣΗΕΑ δεν θα αντιδράσει στην απειλή Υπουργού προς Δημοσιογράφο: "έπρεπε να τον έχω φυτέψει τρία μέτρα κάτω από την γη"...;».

γωγγγ.jpg
Σκληρή ήταν η απάντηση του Ποταμιού στον κ. Πολάκη, με τη Σεβαστουπόλεως να κάνει λόγο για «ψευτόμαγκα».

«Ψευτόμαγκας στην αντιπολίτευση. Ψευτόμαγκας και ως υπουργός. Έρμη υγεία!» αναφέρει η επίσης λακωνική ανακοίνωση του Ποταμιού.

Αποστάσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας πήρε και η Όλγα Γεροβασίλη, αν και θέλησε κάπως να «χρυσώσει» το χάπι ισχυριζόμενη ότι έχει δεχθεί επιθέσεις από τα ΜΜΕ ο κ. Πολάκης.

«Άκουσα προσεκτικά την ομιλία του κ. Πολάκη. Ως λεκτικό ατόπημα θα το έβλεπα. Βεβαίως είναι αγανακτισμένος με τη συμπεριφορά μέρους των ΜΜΕ απέναντί του και με τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν για έναν υπουργό, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες και δεν έχουν αντίστοιχα σχολιαστεί» είπε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Οι… μετασεισμοί από τις πρωτοφανείς δηλώσεις του κ. Πολάκη έφτασαν και στη Βουλή, όπου η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή έκανε λόγο για «ανήκουστες και προκλητικές ύβρεις του κ. Πολάκη», με τον υπουργό Υγείας κ. Ξανθό πάντως να αποφεύγει να τοποθετηθεί λέγοντας ότι δεν έχει δει το βίντεο και τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού.

Σαφείς αποστάσεις πήρε από τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM. «Φυσικά και δεν είναι η καλύτερη δυνατή τοποθέτηση από την πλευρά του κ. Πολάκη» δήλωσε ο Γ. Βαρεμένος και πρόσθεσε: «Σε μια αγενή τοποθέτηση δεν απαντάς με αυτή τη θέση γιατί δεν είναι κι αυτός ο πιο ευγενής τρόπος να αντιδράσεις».

Μάλιστα, ο κ. Βαρεμένος απέσπασε τα συγχαρητήρια του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη, για την συγκεκριμένη στάση του.
«Μπράβο στον Γιώργο Βαρεμένο ο οποίος προ ολίγου στον Realfm 97,8 άδειασε μεγαλοπρεπώς και χωρίς "αλλά" τον Πολάκη...» έγραψε στο twitter ο κ. Γεωργιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξέφυγε ο Πολάκης: Είναι βοθροκάναλα, έπρεπε να στείλω 3 μέτρα κάτω από τη γη τον δημοσιογράφο!

Με λακωνική ανακοίνωση ΕΞΙ ΛΕΞΕΩΝ απάντησε η ΝΔ στο πρωτοφανές ξέσπασμα Πολάκη

ΑΔΕΙΑΖΕΙ τον Πολάκη η Γεροβασίλη: «Λεκτικό ατόπημα αυτό που είπε για τον δημοσιογράφο»

Νέο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στη Βουλή με τον Πολάκη: «Μου’ χει σκοτίσει τον έρωτα»

Χοντρό ΚΡΑΞΙΜΟ στο twitter για τον Πολάκη- Ηθελε να φυτέψει δημοσιογράφο 3 μέτρα κάτω από τη γη

Aναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα Πολάκη στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top