Ξέφυγε ο Πολάκης: Είναι βοθροκάναλα, έπρεπε να στείλω 3 μέτρα κάτω από τη γη τον δημοσιογράφο!

Σε κομματική εκδήλωση στο Μαρούσι – Επανήλθε για… ΧΙΒ: Θα μας πουν τα χθεσινά αυγά πως θα τον λέμε;

Ξέφυγε ο Πολάκης: Είναι βοθροκάναλα, έπρεπε να στείλω 3 μέτρα κάτω από τη γη τον δημοσιογράφο!

Απίστευτες εκφράσεις και απειλές κατά των καναλιών αλλά και δημοσιογράφων εκτόξευσε ο Παύλος Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στο Μαρούσι αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα με την περίφημη συνέντευξη Τύπου και τον ιό… ΧΙΒ και εκνευρισμένος έκανε λόγο για μοντάζ με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων από τα κανάλια.

«Από εκείνη τη συνέντευξη, αυτό που έμεινε είναι ότι εγώ είμαι αγροίκος, μιλάω άσχημα και τον λέω ΧΙΒ αντί HIV και αυτό κάλυψε την εικόνα, με πολλές επαναλήψεις κομμένων σκηνικών από τη συνέντευξη. Χωρίς όμως να φαίνεται το κομμάτι που ο δημοσιογράφος λέει στον Ανδρέα Ξανθό ότι λέει πολιτικές μπαρούφες. Αυτό δεν φαίνεται στο κομμάτι που παίξατε όλα τα βοθροκάναλα της διαπλοκής» είπε ο κ. Πολάκης.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο δημοσιογράφος σε εκείνη τη συνέντευξη τον είχε αποκαλέσει «σκύλο» και έπρεπε να τον είχε... τιμωρήσει: «Εκείνη τη στιγμή έπρεπε κανονικά να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη. Αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του είπα αυτά που έπρεπε να του πω».

Ο ίδιος, αναφέρθηκε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στους νέους γιατρούς και αποφοιτήσαντες της Ιατρικής Σχολής για το θέμα του ΧΙΒ: «Βγήκανε κάτι 25χρονα που χθες πήρανε πτυχίο να μου πούνε πως λένε οι γιατροί τον ιό του AIDS. Έτσι τον λέμε όλοι, πώς να το κάνουμε; Θα μας κάνουν την παρατήρηση τα χθεσινά αυγά για το πώς θα τον πούμε;».

Ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε και στο θέμα της διαπραγμάτευσης, αποκαλώντας την Ντέλια Βελκουλέσκου, Δρακουλέσκου, επιτέθηκε εκ νέου στα κανάλια λέγοντας ότι «παίζουν τα ρέστα τους» και μίλησε απαξιωτικά για τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι τον επιστράτευσε η διαπλοκή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top