Άμπου Ντάμπι θέλει να κάνει τις Φλέβες ο Καμμένος-Οι προσφορές,οι ομορφιές και η Κάρι Μπράτσο

Προτάσεις για επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ για το νησί του Σαρωνικού

​Επιχειρηματίες από το Άμπου Ντάμπι θέλουν πως και πώς να επενδύσουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησάκι του Σαρωνικού, “Φλέβες”, όπου συνήθως ασκούνται οι επίλεκτες ειδικές δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού. Αυτό αποκάλυψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, τονίζοντας μάλιστα ότι το συγκεκριμένο νησάκι έχει μεγάλη ζήτηση και στο Ισραήλ!

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, η μία πρόταση για επενδύσεις στις Φλέβες «είναι από την πλευρά του Άμπου Ντάμπι για ενοίκιο με 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα πηγαίνουν στον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού και τη δημιουργία ενός resort 22 χιλιάδων θέσεων με επένδυση 3,6 δισεκατομμυρίων ευρώ», ενώ η δεύτερη πρόταση «από την πλευρά του Ισραήλ, για τη δημιουργία του Silicon Island, δηλαδή πρότυπου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης, που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο, προκειμένου να μπορέσει να αξιοποιηθεί αυτή η περιουσία».

Που είναι οι Φλέβες

Οι Φλέβες είναι μία νησίδα του Αργοσαρωνικού. Βρίσκεται στα βόρεια του Σαρωνικού κόλπου, ανατολικά της Αίγινας και νότια της Βουλιαγμένης. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

Όπως θα δείτε στα ΒΙΝΤΕΟ, το νησί είναι πολύ όμορφο, διαθέτει πεντακάθαρα νερά και είναι μια ανάσα από την ελληνική πρωτεύουσα, γι΄αυτό και είναι ιδιαίτερα περιζήτητο!

fleves_0.jpg

Φαντάζεστε να το πάρουν τελικά οι... Αμπουνταμπιανοί να το κάνουν χολιγουντιανό παράδεισο και να σκάσουν μύτη η Κάρι Μπράτσο, η Σαμάνθα, η Σάρλοτ και η Μιράντα για να γυρίσουν εκεί το επόμενο "Sex and The City;"

SNF1502TVDD-682_1024957a.jpg
Τα κορίτσια του Sex and the City στο... Άμπου Ντάμπι!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top