Γεννηματά: Η κυβέρνηση φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη και εξαθλιώνει τους φτωχούς

«Η ελπίδα που τους υποσχέθηκε καταπλακώθηκε από το τρίτο μνημόνιο»

«Η κυβέρνηση, με τις επιλογές της, φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη και εξαθλιώνει καθημερινά τους φτωχούς» δήλωσε από την Κόρινθο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.
«Κάθε μέρα και περισσότερο ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ότι έχει παραπλανηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ. Η ελπίδα που τους υποσχέθηκε καταπλακώθηκε από το τρίτο μνημόνιο» ανέφερε η κ. Γεννηματά, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι και πάλι χάνει πολύτιμο χρόνο.
Η πρόεδρος τ��υ ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι διαπραγματεύεται χωρίς σχέδιο και χωρίς στρατηγική, με δεδομένες τις ακραίες θέσεις που διαχρονικά εκφράζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. «Οι άγονες συγκρούσεις που η κυβέρνηση προκαλεί, θέτουν σε κίνδυνο την οικονομία της χώρας και απομακρύνουν, δυστυχώς, την ελπίδα για μείωση του κόστους εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους» επισήμανε.
«Οι προοδευτικές δυνάμεις έχουν μόνο έναν δρόμο, να τα καταφέρουμε. Να διαμορφώσουμε έναν ισχυρό πόλο, έναν κεντροαριστερό πόλο εξουσίας και να διαμορφώσουμε μία πρόταση που θα δίνει διέξοδο οριστικά από την κρίση, θα αντιμετωπίζει τις ανισότητες που δημιουργήθηκαν κυρίως μέσα από ��η διαχείριση της κρίσης και θα εξασφαλίζει ευκαιρίες για τους Έλληνες πολίτες και πριν απ' όλα και τη νέα γενιά» ανέφερε ακόμη η κ. Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί περιοδεία στην Κορινθία και στην Αρκαδία.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top