Το νέο τους κόμμα παρουσιάζουν Καρατζαφέρης – Μπαλτάκος

Κλείνουν το μάτι στους δεξιούς ψηφοφόρους που απέχουν από τις κάλπες

Το νέο τους κόμμα παρουσιάζουν Καρατζαφέρης – Μπαλτάκος

​Το νέο τους κόμμα παρουσιάζουν σήμερα ο Γ. Καρατζαφέρης και ο Τ. Μπαλτάκος.

Όπως αναφέρουν, το κόμμα που θα ονομάζεται «Εθνικός Ορθόδοξος Συνασπισμός» (ΕΘΝ. Ο.Σ), θα είναι ένα καθαρόαιμο δεξιό κόμμα, που θα επιχειρήσει να καλύψει το χώρο ανάμεσα στη ΝΔ και τη Χρυσή Αυγή και θα απευθύνεται στην παραδοσιακή βάση της ΝΔ.

Σημειώνουν μάλιστα πως στόχος τους είναι οι δεξιοί ψηφοφόροι που απέχουν από τις κάλπες, ενώ ως προς τον ιδεολογικό τους προσανατολισμό, τονίζουν ότι θα προσομοιάζει με ένα κόμμα τύπου Σαρκοζί, ή σαν τους Χριστιανοκοινωνιστές της Γερμανίας.

Συμπληρώνουν ακόμα πως κόμμα του θα χτιστεί βάσει του οργανωτικού μοντέλου του ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου των συνιστωσών και θα υπαχθούν σε αυτό υφιστ��μενα κόμματα, κινήσεις, οργανώσεις και στελέχη που θα προέρχονται αποκλειστικά από τον χώρο της Δεξιάς και της ακροδεξιάς.

Με το κόμμα Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου από την πρώτη στιγμή έχει ακουστεί ότι θα συμπορευτούν ο Φ. Κρανιδιώτης, η Στ. Ξουλίδου, ο Β. Καπερνάρος, ο Ν. Νικολόπουλος, ο Β. Πολύδωρας, ο Χ. Ζώης και ο Π. Ψωμιάδης.

Παρ’ όλ’ αυτά, οι δύο πρωτεργάτες του κόμματος, θέλουν πρώτα να παρουσιάσουν το κόμμα και τις αρχές του και μετά να μιλήσουν με έναν έναν ξεχωριστά από όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε αυτό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top