ΜΟΝΟ στο Star:Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ πίσω από την αποχώρηση του κουαρτέτου - Τι πραγματικά συνέβη

Γιατί κρίθηκε αναγκαία η αναχώρηση για Βρυξέλλες

​Για τις Βρυξέλλες αναχώρησαν σήμερα το πρωί οι επικεφαλής των θεσμών, ώστε να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση του EuroWorking Group, σύμφωνα με όσα είπε στο Star εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην ατζέντα αυτής της συνεδρίασης, όπως ήταν προκαθορισμένο και κρίθηκε αναγκαία η αυτοπρόσωπη παρουσία των μελών του κουαρτέτου, προκειμένου να ενημερώσει για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.

Μάλιστα οι επικεφαλής των θεσμών θα επιστρέψουν στην Αθήνα μέσα στη μέρα για να συνεχιστούν οι συζητήσεις, ενώ όπως τόνισαν πηγές της Κομισιόν, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και εν τη απουσία τους.

Με αυτή την ανακοίνωση, που θα επαναληφθεί σε λίγο και από το βήμα της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων, διαψεύδονται τα σενάρια περί εμπλοκής στη διαπραγμάτευση ή προσπάθεια αποφυγής υποκλοπών.

Πηγές της Κομισιόν επισημαίνουν ακόμα ότι πάντα στο παρελθόν, όταν απαιτούνταν η αυτοπρόσωπη παρουσία των ��ελών του κουαρτέτου, οι επικεφαλής των θεσμών έφευγαν από την Αθήνα και επέστρεφαν μετά από συνεδρίαση του EuroWorking Group.

Βρυξέλλες, Θάνος Αθανασίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top