ΘΡΙΛΕΡ με την αποχώρηση του κουαρτέτου - Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ανοιχτό τόσο το σενάριο της συμφωνίας, όσο και το σενάριο της ρήξης - Πρώτη ανάρτηση:11:31

ΘΡΙΛΕΡ με την αποχώρηση του κουαρτέτου - Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, αποχώρησαν νωρίς το πρωί από την Αθήνα οι εκπρόσωποι των θεσμών και επέστρεψαν στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, ήταν προγραμματισμένο να φύγουν, όμως εξαιτίας της χθεσινής απεργίας δεν κατάφεραν να φύγουν.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα επιστρέψουν κατά πάσα πιθανότητα το βράδυ, ή το αργότερο αύριο το πρωί για να συνεχιστούν οι επαφές, όπως έχει προγραμματιστεί.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι σηματοδοτεί η εξέλιξη αυτή για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης, με την ελληνική πλευρά να επιμένει μέσω διαρροών ότι είναι εφικτή η συμφωνία το αργότερο μέχρι την Τρίτη, την ώρα όμως που η Κριστίν Λαγκάρντ, από τη Νέα Υόρκη, διεμήνυσε πως το ασφαλιστικό της Ελλάδας πηγαίνει στα βράχια.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το κουαρτέτο αναχώρησε για Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του EuroWorking Group, καθώς φοβάται για την ασφάλεια των επικοινωνιών μετά και από τη διαρροή του διαλόγου Τόμσεν - Βαλκουλέσκου στο Wikileaks.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top