Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε Grexit δουλεύει στην Ευρωβουλή-Βόλεψε και την κόρη του!

Πλάι στο Νίκο Χουντή έπιασε δουλειά ο Λεουτσάκος

Θυμάστε τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Λεουτσάκο, ο οποίος ήθελε την δραχμή και εγκατέλειψε την Κουμουνδούρου για να πάει το περασμένο Φθινόπωρο στην Λαϊκή Ενότητα;

Ο πρώην «σύντροφος» του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έβγαζε επιστολές και λόγους εναντίον του ευρώ, λέγοντας πως υπάρχει ζωή και χωρίς την ευρωζώνη εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

ep.jpg

Μπορεί η ΛΑΕ να μην μπήκε στη Βουλή, ωστόσο ο κύριος Λεουτσάκος εξασφάλισε μια θεσούλα στις Βρυξέλλες και πιο συγκεκριμένα πλάι στον ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή, ο οποίος επίσης εγκατέλειψε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Λαϊκή Ενότητα. Μάλιστα ο κύριος Λεουτσάκος «βόλεψε» και την κόρη του Σταυρούλα, η οποία εργάζεται ως διαπιστευμένη βοηθός του κ.Χουντή.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωκοινοβουλίου, ο Ευστάθιος Λεουτσάκος αναφέρεται ως «τοπικός βοηθός» του ευρωβουλευτή, παρέχει δηλαδή τις υπηρεσίες του από το κράτος-μέλος που τον έχει εκλέξει, εν προκειμένω την Ελλάδα, και αμείβεται με βάση τα ελληνικά μισθολογικά δεδομένα.

Αντιθέτως η κόρη του που αναφέρεται στο ίδιο site ως «διαπιστευμένη βοηθός» μπορεί να εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ή το Στρασβούργο και να αμείβεται με βάση τον κανονισμό της Ευρωβουλής!

siriza.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top