Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε Grexit δουλεύει στην Ευρωβουλή-Βόλεψε και την κόρη του!

Πλάι στο Νίκο Χουντή έπιασε δουλειά ο Λεουτσάκος

Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε Grexit δουλεύει στην Ευρωβουλή-Βόλεψε και την κόρη του!

Θυμάστε τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Λεουτσάκο, ο οποίος ήθελε την δραχμή και εγκατέλειψε την Κουμουνδούρου για να πάει το περασμένο Φθινόπωρο στην Λαϊκή Ενότητα;

Ο πρώην «σύντροφος» του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έβγαζε επιστολές και λόγους εναντίον του ευρώ, λέγοντας πως υπάρχει ζωή και χωρίς την ευρωζώνη εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

ep.jpg

Μπορεί η ΛΑΕ να μην μπήκε στη Βουλή, ωστόσο ο κύριος Λεουτσάκος εξασφάλισε μια θεσούλα στις Βρυξέλλες και πιο συγκεκριμένα πλάι στον ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή, ο οποίος επίσης εγκατέλειψε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Λαϊκή Ενότητα. Μάλιστα ο κύριος Λεουτσάκος «βόλεψε» και την κόρη του Σταυρούλα, η οποία εργάζεται ως διαπιστευμένη βοηθός του κ.Χουντή.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωκοινοβουλίου, ο Ευστάθιος Λεουτσάκος αναφέρεται ως «τοπικός βοηθός» του ευρωβουλευτή, παρέχει δηλαδή τις υπηρεσίες του από το κράτος-μέλος που τον έχει εκλέξει, εν προκειμένω την Ελλάδα, και αμείβεται με βάση τα ελληνικά μισθολογικά δεδομένα.

Αντιθέτως η κόρη του που αναφέρεται στο ίδιο site ως «διαπιστευμένη βοηθός» μπορεί να εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ή το Στρασβούργο και να αμείβεται με βάση τον κανονισμό της Ευρωβουλής!

siriza.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top