Ο Βαρουφάκης ήθελε να πετάξει με business class αν και δεν είχε τέτοιο εισιτήριο

Τι συνέβη μέσα στο αεροπλάνο;

Ο Βαρουφάκης ήθελε να πετάξει με business class αν και δεν είχε τέτοιο εισιτήριο

​Ήταν την περασμένη Κυριακή, 3 Απριλίου και στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κάνει την εμφάνισή του ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Όπως περιγράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο πρώην υπουργός Οικονομικών ετοιμαζόταν να πετάξει με πτήση της Aegean για το Λονδίνο και στην αίθουσα αναμονής ήταν αρκετοί Έλληνες φοιτητές που επέστρεφαν μετά από τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, ντυμένος σπορ, άνοιξε το lap top του και άρχισε να γράφει, αφού κανείς δεν του έδινε σημασία.

Όταν λοιπόν έφτασε η ώρα της επιβίβασης, οι υπεύθυνοι της εταιρείας ζητήσαν να επιβιβαστούν πρώτα εκείνοι που ταξίδευαν business class.

Σηκώθηκε λοιπόν και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, όταν έφτασε όμως στην πύλη, η υπάλληλος της εταιρείας του επεσήμανε πως δεν έχει εισιτήριο business class. Εκείνος επέμεινε πως έπρεπε να περάσει γιατί είχε συμπληρώσει τις ώρες πτήσης και τελικά η υπάλληλος του το επέτρεψε για να μην καθυστερήσει η πτήση.

2D038485FFC204F5581D9146EA5BA489.jpg

Το περιστατικό όμως, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης δεν έμεινε ασχολίαστο από τους φοιτητές που ταξίδευαν μαζί με τον Γ. Βαρουφάκη, οι οποίοι άρχισαν να λένε μεταξύ τους: «Να ο Γιάνης με ένα “ν”», «πετάμε με τον ένα “ν”».

Τελικά ο πρώην υπουργός δ��ν κάθισε στην πρώτη θέση, αλλά στην οικονομική, έβαλε τα ακουστικά του και άρχισε να γράφει στο lap top του.

Πάντως μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, τον πλησίασαν δύο φοιτήτριες και του ζήτησαν να βγάλουν μαζί μια selfie.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top