Μυστρί και πηλοφόρι στη ΝΔ–Μητσοτάκης: Χτίζουμε από την αρχή το κόμμα

Ανακοίνωση για την συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής

​Το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία χτίζεται από την αρχή έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής «που ξεπέρασε κάθε προσδοκία».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του κόμματος, επεσήμανε ότι η χθεσινή διαδικασία δεν είχε κανένα κόστος για το κόμμα.

Ο κ.Μητσοτάκης, αφού αναγνώρισε ότι υπήρξαν και μικροπροβλήματα στις εσωκομματικές εκλογές, δεσμεύτηκε ότι αυτά θα εξαλειφθούν σύντομα.

Όλο το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα 126.000 μέλη της Νέας Δημοκρατίας που προσήλθαν πανελλαδικά σε πάνω από 330 Δημοτικές Οργανώσεις για να εκλέξουν τους νέους Προέδρους των Τοπικών μας Οργανώσεων, τα μέλη των Τοπικών Επιτροπών και να επιλέξουν τους 2.436 συνέδρους του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου.

Η συμμετοχή αυτή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έστειλε το μήνυμα, ότι η προσπάθεια για να χτίσουμε τη Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει ξεκινήσει και υλοποιείται καθημερινά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε ποσοστό ανανέωσης στους Προέδρους των Τοπικών Οργανώσεων που ξεπερνά το 65%. Ενδεικτικά αναφέρω ότι στο Λεκανοπέδιο στις 75 Οργανώσεις έχουμε 49 νέους Προέδρους και στη Θεσσαλονίκη στις 18 Οργανώσεις έχουμε 12 νέους Προέδρους.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τα 2.430 άτομα που στελέχωσαν χθες τις Εφορευτικές Επιτροπές, τα 4.000 και πλέον υποψήφια μέλη για τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις και να τους διαβεβαιώσω ότι σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Η χθεσινή διαδικασία δεν είχε κανένα κόστος για τη Νέα Δημοκρατία. Το κόστος που υπήρξε επιβάρυνε τις Δημοτικές και Νομαρχιακές μας Οργανώσεις, τις οποίες και ευχαριστώ θερμά.

Τέλος, γνωρίζω ότι υπήρξαν και μικροπροβλήματα, τα οποία στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιοργάνωσης του Κόμματος θα εξαλειφθούν σύντομα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top