Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ζητά ο Βασίλης Λεβέντης

Το αίτημα εστάλη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

​Τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, ζητά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλο.

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Λεβέντη αναφέρει:

«Επείγον

Προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας
κ. Προκόπη Παυλόπουλο
Αθήνα, 4 Απριλίου 2016

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Τις τελευταίες μέρες γινόμεθα μάρτυρες μιας εικόνας για τη χώρα που δεν είναι καθόλου κολακευτική. Αξιοποιώντας μια τηλεφωνική υποκλοπή ερχόμεθα ως χώρα σε σύγκρουση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και δυστυχώς και με την Ευρώπη. Και το χειρότερο, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στις σχέσεις ΔΝΤ και Ευρώπης νομίζοντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα αποκομίσουμε οφέλη.

Επειδή κάτι τέτοιο μόνο διαπραγμάτευση δεν είναι και επειδή υπάρχει σαφής κίνδυνος να διαταράξουμε τις σχέσεις της χώρας μας και με τις δύο πλευρές με τελικό θύμα την Ελλάδα, η οποία ή θα υποχρεωθεί να υπογράψει ό,τι της ζητηθεί ή θα πάρει την άγουσα εκτός ΕΥΡΩ και επειδή εσείς με τον θεσμό που αντιπροσωπεύετε είστε ο υπερασπιστής της κοινωνικής γαλήνης και της διεθνούς εικόνας της χώρας.

Σας ζητώ να συγκαλέσετε άμεσα σε έκτακτη σύνοδο το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις που άπτονται των συμφερόντων της χώρας και που εγγυώνται την προσήλωσή μας στον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Βασίλειος Λεβέντης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top