Βρούτσης: «Το δίδυμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης»

«Ο λαός δεν ξεχνά και είναι εξοργισμένος»

​Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βρούτσης, χαρακτηρίζοντάς την τη χειρότερη και πιο επικίνδυνη εθνικά από τη μεταπολίτευση.

«Θέλω να σας πω ότι ο λαός δεν ξεχνά ότι το δίδυμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελεί τη χειρότερη και πιο επικίνδυνη εθνικά κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Δεν ξεχνά τις τρεις συνεχόμενες πολιτικές εξαπατήσεις που δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο», είπε ο κ. Βρούτσης στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm.

Ερωτηθείς μάλιστα αν θεωρεί πως προέκυψε κάτι θετικό από την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Βρούτσης απάντησε:

«Εκτιμώ και είναι πλέον η εκτίμηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, που δεν αποτυπώνεται μόνο στις δημοσκοπήσεις αλλά είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ότι ουσιαστικά διασύρθηκε ο κ. Τσίπρας και ηττήθηκε κατά κράτος διότι πήγε για μία συζήτηση στην οποία υποτίθεται ότι υπήρχε το συγκριτικό πλεονέκτημα και θα παρουσίαζε ακράδαντα στοιχεία και ουσιαστικά δεν παρουσίασε τίποτα».

«Έκανε μια παρουσίαση 13 νόμων ένας από τους οποίους ήταν δικός μου μάλιστα και για τον οποίο αιφνιδιάστηκα όταν τον άκουσα. Δεν είπε τίποτα το καινούργιο αντίθετα νομίζω ότι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα γιατί έχασε την τελευταία του ευκαιρία να παρουσιάσει κάτι σε ένα συγκριτικά υποτίθεται ευνοϊκό γι’ αυτόν γήπεδο, εκείνος είχε την πρωτοβουλία της κίνησης. Το χειρότερο όμως είναι ότι επ��βεβαιώνεται και αποδεικνύεται ότι είναι ένα αυταρχικό καθεστώς που χρησιμοποιεί την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να συσκοτίσει τα άδικα και αχρείαστα 5,5 δισ. μέτρα που έρχονται στον ελληνικό λαό», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top