Το Μαξίμου καταγγέλλει τη ΝΔ: «Προσφέρουν κάλυψη στους κατηγορούμενους για εκβιασμό»

Στα άκρα η κόντρα κυβέρνησης - αντιπολίτευσης

Το Μαξίμου καταγγέλλει τη ΝΔ: «Προσφέρουν κάλυψη στους κατηγορούμενους για εκβιασμό»

​Στην αντεπίθεση περνά το Μέγαρο Μαξίμου μετά από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης, στο Twitter και δείχνει τον πρωθυπουργό μαζί με έναν από τους δημοσιογράφους που κατηγορούνται ότι εκβίαζαν δημόσιους φορείς για να πάρουν κρατική διαφήμιση, αλλά και τα υπονοούμενα που άφησε ο πρόεδρος του κόμματος κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τη διαπλοκή.

«Τα όσα απίθανα δημοσιεύονται τις τελευταίες ώρες σε ιστοσελίδες, εξηγούν την κάλυψη που προσφέρει ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ στους κατηγορούμενους για εκβιασμό, και επιβεβαιώνουν την στενή σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς και την Αξιωματική Αντιπολίτευση», σημειώνουν κυβερνητικές πηγές και καταλήγουν:

«Ο πύραυλος λάσπης - συκοφαντίας που εξαπέλυσε προχθές στην Βουλή ο κ. Μητσοτάκης, ήταν απολύτως ευθυγραμμισμένος με την υπερασπιστική γραμμή κάποιων από τους εμπλεκόμενους. Εν τω μεταξύ, για τα τιμολόγια που συνδέουν τόσο γενναιόδωρα το λογιστήριο της (πλουσιοπάροχα δανειοδοτημένης) ΝΔ με το συγκεκριμένο κύκλωμα, ακόμα δεν έχει δοθεί η παραμικρή εξήγηση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top