Έστειλε ΜΗΝΥΜΑ στον Θεοδωράκη με cc στην Γεννηματά ο Παπανδρέου – Τι τους λέει

ΚΙΔΗΣΟ, ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ πιο κοντά από ποτέ!

Έστειλε ΜΗΝΥΜΑ στον Θεοδωράκη με cc στην Γεννηματά ο Παπανδρέου – Τι τους λέει

«Η ισχύς εν τη ενώσει» φαίνεται πως σκέφτηκε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, γι’ αυτό και έκλεισε θετικά το μάτι στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός, αφού διάβασε και ξανά διάβασε τις δηλώσεις και τις επιστολές του επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έβαλε όλα τα δεδομένα κάτω και πλέον δηλώνει έτοιμος να συμμετάσχει στον διάλογο με την Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη για την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων.

«Το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και εγώ, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην ανάγκη της προώθησης των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα. Με βάση αυτήν τη στόχευση, συμμετέχουμε σε αυτόν το διάλογο για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, που κύριος σκοπός του θα πρέπει να είναι, το εθνικό και κοινωνικό διακύβευμα: "Πώς η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση αντιμετωπίζοντας με παρρησία τα πραγματικά - όχι επίπλαστα, αίτιά της, ώστε να οικοδομήσουμε την Ελλάδα της επόμενης ημέρας σε στέρεες δημοκρατικές βάσεις"» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε απαντητική επιστολή στον Σταύρο Θεοδωράκη, την οποία κοινοποιεί στην Φώφη Γεννηματά

Ο κ.Παπανδρέου, μάλιστα, προανήγγειλε συνάντηση των δύο ανδρών το προσεχές διάστημα.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.docxΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.docx

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top