Προσελήφθη εκδότης στο γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη; Βαριές καταγγελίες από τον Στ. Θεοδωράκη

«Επιβραβεύσατε με κρατική διαφήμιση εφημερίδες που λασπολόγησαν κατά του Ποταμιού»

Προσελήφθη εκδότης στο γραφείο της Όλγας Γεροβασίλη; Βαριές καταγγελίες από τον Στ. Θεοδωράκη

​Βαριές καταγγελίες για διαπλοκή της κυβέρνησης με εφημερίδες που «χτύπησαν» το Ποτάμι έκανε από τη Βουλή, ο πρόεδρος του κόμματος, Στ. Θεοδωράκης, κατηγορώντας την ότι επιβράβευσε με κρατική διαφήμιση εφημερίδες που λασπολόγησαν εναντίον του Ποταμιού.

«Η διαπλοκή συναλλάσσεται με την εξουσία και εξουσία είσαστε εσείς», είπε ο κ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση δεν θέλει να χτυπήσει τη διαφθορά, αλλά αντίθετα τη συντηρεί.

«Μετά τους διορισμούς ανεπάγγελτων “αγωνιστών” (...πρώτης - δεύτερης και τρίτης γενιάς), ο διορισμός εκδότη εφημερίδας ως συμβούλου της κυρίας Γεροβασίλη, αποκαλύπτει την αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τη διαπλοκή και τη διαφθορά. Το πρόβλημά σας, ήταν και είναι “η διαπλοκή των άλλων” και η λύση του είναι η ενίσχυση των σχέσεων διαπλοκής με όσους δηλώνουν πρόθυμοι να σας υπηρετήσουν», συνέχισε ο κ. Θεοδωράκης καταλήγοντας:

«Ποια είναι όμως η εφημερίδα ΧΩΝΙ που ο εκδότης της είναι πλέον κυβερνητικός υπάλληλος; Απρίλιος του ’15: “Το θολό Ποτάμι. Ούτε οι γνήσιοι Γερμανοί δεν θα προχωρούσαν στην υπονομευτική για τα εθνικά μας συμφέροντα ενέργεια”. Αύγουστος του ’15: “Οι σαχλαμάρες”. Οι σαχλαμάρες ήταν οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης. Λάσπη στους αντιπάλους, λιβάνισμα στους υπουργούς. Προσέξτε τώρα και τα της διαπλοκής. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου του ‘15 “Το Χωνί” δεν είχε ούτε μια σελίδα διαφήμιση. Και πώς να έχει, όταν δεν έχει κυκλοφορία. Ξαφνικά όλα αλλάζουν. ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank Eurobank, Ελληνικά Πετρέλαια... Διαφημιστικές καταχωρήσεις δημοσίων οργανισμών και τραπεζών που συναλλάσσονται με το κράτος. Μέχρι και το Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης έδωσε καταχωρήσεις προεκλογικά, στο Χωνί. Και η ΕΡΤ βέβαια ανταλλάσσει διαφημίσεις με το Χωνί. Η στήριξη στην κυβέρνηση και η λάσπη στο Ποτάμι επιβραβεύονται».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top