Καρατζαφέρης και Μπαλτάκος ετοιμάζουν κόμμα που θα το ονομάσουν ΕΘΝ. Ο.Σ

Ποιοι θα συμμετέχουν

Καρατζαφέρης και Μπαλτάκος ετοιμάζουν κόμμα που θα το ονομάσουν ΕΘΝ. Ο.Σ

​Νέο κόμμα στα δεξιά της ΝΔ ετοιμάζουν ο Γ. Καρατζαφέρης, ο Τ. Μπαλτάκος , ο Φ. Κρανιδιώτης και άλλα στελέχη της Δεξιάς που έχουν μείνει χωρίς κομματική στέγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακοίνωση του νέου κόμματος θα γίνει σε λίγες μέρες, με τους πρωτεργάτες να κάνουν λόγο για ένα κόμμα σαν το Λαϊκό Κόμμα επί Σαρκοζί ή εκείνο των Γερμανών Χριστιανοκοινωνιστών και η ρητορική του θα είναι αντιμνημονιακή και ευρωσκεπτικιστική.

Ο Γ. Καρατζαφέρης μάλιστα έχει χαρακτηρίσει το νέο κόμμα «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς», καθώς θα οργανωθεί με βάση το μοντέλο του ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου των συνιστωσών και θα υπαχθούν σ’ αυτό υφιστάμενα κόμματα, κινήσεις, οργανώσεις και στελέχη που θα προέρχονται αποκλειστικά από το χώρο της Δεξιάς και της ακροδεξιάς.

Το επικρατέστερο μάλιστα όνομα για το νέο κόμμα είν��ι Εθνικός Ορθόδοξος Συνασπισμός, ΕΘΝ.Ο.Σ, παρ’ όλ’ αυτά παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι επικεφαλής και ποιο ρόλο θα έχει ο Φράγκος Φραγκούλης.

Όσον αφορά τέλος στα ονόματα που ακούγονται ότι θα συμμετέχουν στον νέο αυτό πολιτικό φορέα, είναι, η Σταυρούλα Ξουλίδου, ο Βασίλης Καπερνάρος και ο Νίκος Νικολόπουλος, ενώ συζητήσεις γίνονται για τη συμμετοχή του Βύρωνα Πολύδωρα, του Χρήστου Ζώη, του Παναγιώτη Ψωμιάδη και άλλων.


Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά και την Δεξιά στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top