Στο κάδρο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών ο Τσίπρας-Συμμετείχε για πρώτη φορά στη σύνοδό τους!

Πώς δικαιολόγησε την συμμετοχή του ο πρωθυπουργός στο twitter

Στο κάδρο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών ο Τσίπρας-Συμμετείχε για πρώτη φορά στη σύνοδό τους!
Στη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών συμμετείχε σήμερα στις Βρυξέλλες, πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, ο Αλέξης Τσίπρας, με την ιδιότητα του παρατηρητή, σε συνέχεια της συμμετοχής του επίσης στη συνάντηση πριν λίγες ημέρες των σοσιαλιστών αρχηγών κυβερνήσεων της ΕΕ.
Ο κ. Τσίπρας μπήκε στο «κάδρο» των ευρω-σοσιαλιστών στην κυριολεξία, καθώς απαθανατίστηκε μαζί με τους αρχηγούς των σοσιαλιστικών και σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων της Ε.Ε. στην «οικογενειακή» φωτογραφία, έστω και στην… άκρη της.
Αν και παρατηρητής όμως ο πρωθυπουργός ήταν στην πρώτη σειρά, ενώ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, της οποία το κόμμα είναι τακτικό μέλος της ομάδας, ήταν στη δεύτερη σειρά και μόλις που διακρίνεται!
tsipras pes tw .jpg

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έγρα��ε για την συμμετοχή του στη σύνοδο, με δύο διαδοχικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:
-«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και οι κρίσιμες αποφάσεις που χρειαζόμαστε απαιτούν τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων»
-«Με βάση αυτή την αρχή συμμετείχα ως παρατηρητής στη συνάντηση των ηγετών του @PES_PSE (σημ. Ομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών) πριν το #EUCO (σημ. σύνοδος κορυφής ΕΕ)».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top