Όπου γάμος και διάσημες ο Καρανίκας πρώτος:Μετά την Μενεγάκη,πήγε στο Μαξίμου για την Τζολί

Ντυμένος στην πένα ο σύμβουλος του Τσίπρα για να δει την σταρ-ΦΩΤΟ

Όπου γάμος και διάσημες ο Καρανίκας πρώτος:Μετά την Μενεγάκη,πήγε στο Μαξίμου για την Τζολί

Όλος ο καλός ο κόσμος μαζεύτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα της Τετάρτης! Αν και από το πρωί μπαινόβγαιναν εκεί κορυφαία στελέχη και τα τηλέφωνα χτυπούσαν ασταμάτητα μετά την «Μακεδονία» του Γιάννη Μουζάλα, που προκάλεσε «φουρτούνες» στην κυβέρνηση, η άφιξη της Ατζελίνα Τζολί προκάλεσε μεγαλύτερη κινητικότητα στο πρωθυπουργικό Μέγαρο!

10406612_1028616640543739_3437347399920688037_n.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν καλά καλά προλάβει να ανέβει τα σκαλιά η Χολιγουντιανή ηθοποιός και πρέσβειρα του ΟΗΕ, από πίσω της έσπευσαν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουικ.

Όπου γάμος και χαρά όμως, ο Νίκος Καρανίκας πρώτος! Ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και ορκισμένος θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη ντυμένος στην πένα έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου λίγο πριν την επίσκεψη της Τζολί. Με ένα σκούρο παλτό, ένα φουλάρι σε αποχρώσεις του γαλάζιου στο λαιμό, ασορτί παντελόνι,μια back pack στην πλάτη, casual παπούτσια και μαλλί ...επιμελώς ατημέλητο ο κ.Καρανίκας πήγε στο πρωθυπουργικό μέγαρο –κατά πάσα πιθανότητα- για να δει από κοντά την μεγάλη σταρ ή τα... μποτάκια της! Όπως είχε κάνει και με την Ελένη Μενεγάκη ,μέσω twitter!

ανασ.jpg

atzi.jpg

karanikas.jpg τζολί.jpg

Στην φωτογραφία που ανέβασε στο facebook η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρίκα, ο κ.Καρανίκας περπατά πάντως έξω από το Μαξίμου με… χολιγουντιανό αέρα, πανέτοιμος να συναντήσει την «Λάρα Κρόφτ».

45771_1028605607211509_6257751177591269009_n.jpg

Το αν είδε την Τζολί από κοντά ή έβαλε -τελικά- τον πρωθυπουργό να ζητήσει αυτόγραφο εκ μέρους του, θα το μάθουμε τις επόμενες ώρες!

Δείτε επίσης:

Στο Μέγαρο Μαξίμου και στον Τσίπρα η Αντζελίνα Τζολί! Ζητά να ανοίξουν τα σύνορα (VIDEO)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ από την επίσκεψη της Τζολί στον Πειραιά!

Στον Ελαιώνα η Αντζελίνα Τζολί – Την «έπνιξαν» στις αγκαλιές

ΦΩΤΟ: Το νεογέννητο, οι αγκαλιές και το βραχιολάκι που συγκίνησαν την Τζολί

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top