Γεροβασίλη: ��Συμφωνία μέχρι την 25η Μαρτίου»

«Ο Τσίπρας θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του για συντάξεις και αφορολόγητο»

​Συμφωνία μέχρι τις 25 Μαρτίου βλέπει το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Βασική εκτίμησή μας είναι ότι η αξιολόγηση θα επιτευχθεί χωρίς μεγάλες αλλαγές στις προτάσεις που έχει καταθέσει η κυβέρνηση και οι οποίες κινούνται απολύτως μέσα στο πλαίσιο της συμφωνίας του καλοκαιριού. Η κυβέρνηση έχει κάνει σαφές, σε όλους τους τόνους, ότι δεν πρόκειται να κάνει δεκτές προτάσεις που κινούνται έξω από πλαίσιο της συμφωνίας και θα κινηθεί απολύτως εντός της εντολής που έχει λάβει από τον ελληνικό λαό», ανέφερε η κυρία Γεροβασίλη.

Επανέλαβε επίσης τη διαβεβαίωση ότι οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει προσωπικά ο πρωθυπουργός, για μηδενικές περικοπές στις κύριες συντάξεις, για το αφορολόγητο όριο, όπως και το αφορολόγητο των αγροτών, θα τηρηθούν στο ακέραιο.

«Βασικός στόχος μας εξακολουθεί να είναι το γρήγορο κλείσιμο της αξιολόγησης και η προστασία των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων. Η Ευρώπη, με δεδομένη τη διπλή κρίση που σοβεί στο εσωτερικό της, γνωρίζει ότι αυτή είναι η μοναδική της επιλογή», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top