Γεννηματά: Ολίσθημα Μουζάλα, εκβιάζει ο Καμμένος

Στηρίζει τον Υπουργό η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Γεννηματά: Ολίσθημα Μουζάλα, εκβιάζει ο Καμμένος
Στήριξη στον Γίαννη Μουζάλα παρείχε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, χαρακτηρίζοντας «ολίσθημα» το λάθος του Υπουργού, ενώ παράλληλα τόνισε ότι «κος Καμμένος εκβιάζει στην πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα».

Μιλώντας σε ημερίδα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για τις μεταρρυθμίσεις ανέφερε ότι:

«Το καράβι είναι ακυβέρνητο και το πλήρωμα σε ανταρσία. Η κρίση της κυβέρνησης δεν μπορεί να μετατραπεί σε εθνική κρίση. Καλείται ο πρωθυπουργός να δώσει λύση» ,δήλωσε και τόνισε στη συνέχεια:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια κυβέρνηση χωρίς συνοχή, χωρίς κύρος, χωρίς προοπτική. Το λάθος Μουζάλα είναι σίγουρα ολίσθημα, έχει ζητήσει συγγνώμη. Ο κος Καμμένος εκβιάζει στην πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα».

Ακόμα όσον αφορά στην Ειδομένη και στην ��οποθέτηση του Αριστείδη Μπαλτά η κα Γεννηματά ανέφερε:

«Δεν αισθάνομαι ότι αυτό που συμβαίνει στην Ειδομένη τιμά τη χώρα. Αντίθετα είναι ντροπή.Την τιμή της Ευρώπης σώζουν οι απλοί Έλληνες πολίτες που, αν και ταλαιπωρημένοι και οι ίδιοι μετά από 6 χρόνια μνημόνια, βρίσκουν τη δύναμη να συμπαρασταθούν στους πρόσφυγες, στην πράξη και όχι στα λόγια. Απλοί πολίτες που καλύπτουν το κενό και την παντελή απουσία της κυβέρνησης» υπογράμμισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top