Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσακαλώτου με κουαρτέτο – Πήγε και έφυγε ο Σταθάκης!

Το απόγευμα η συνάντηση με τον Γιώργο Κατρούγκαλο

Σε εξέλιξη εδώ και περίπου μια ώρα βρίσκεται η συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με το κουαρτέτο στο Χίλτον, καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών επέστρεψαν στην Ελλάδα και… έπιασαν δουλειά με στόχο να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό.

Σε αυτή την πρώτη, αναγνωριστική συνάντηση αναμένεται να συμφωνηθεί το πλάνο των συναντήσεων της εβδομάδας, ενώ παραμένουν ανοικτά τα 4 «καυτά» θέματα της διαπραγμάτευσης: το ασφαλιστικό, το φορολογικό, το δημοσιονομικό και τα «κόκκινα» δάνεια.

Η κυβέρνηση επιδιώκει να έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση εντός του Μαρτίου ή το αργότερο έως τα μέσα Απριλίου, προκειμένου αμέσως μετά να αρχίσει η συζήτηση για τη διευθέτηση του χρέους.

Πριν ξεκινήσει η συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο, στο Χίλτον βρέθηκε και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος σύμφωνα με πρωινές πληροφορίες επρόκειτο επίσης να συναντήσει το κουαρτέτο σήμερα. Ωστόσο, ο κ. Σταθάκης αποχώρησε χωρίς να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των θεσμών, ενώ δεν έγινε γνωστό εάν αυτό οφείλεται σε θέματα της διαπραγμάτευσης.

Στις 18.30 αναμένεται η συνάντηση του «κουαρτέτου» με τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top