Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσακαλώτου με κουαρτέτο – Πήγε και έφυγε ο Σταθάκης!

Το απόγευμα η συνάντηση με τον Γιώργο Κατρούγκαλο

Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσακαλώτου με κουαρτέτο – Πήγε και έφυγε ο Σταθάκης!

Σε εξέλιξη εδώ και περίπου μια ώρα βρίσκεται η συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με το κουαρτέτο στο Χίλτον, καθώς οι εκπρόσωποι των δανειστών επέστρεψαν στην Ελλάδα και… έπιασαν δουλειά με στόχο να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό.

Σε αυτή την πρώτη, αναγνωριστική συνάντηση αναμένεται να συμφωνηθεί το πλάνο των συναντήσεων της εβδομάδας, ενώ παραμένουν ανοικτά τα 4 «καυτά» θέματα της διαπραγμάτευσης: το ασφαλιστικό, το φορολογικό, το δημοσιονομικό και τα «κόκκινα» δάνεια.

Η κυβέρνηση επιδιώκει να έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση εντός του Μαρτίου ή το αργότερο έως τα μέσα Απριλίου, προκειμένου αμέσως μετά να αρχίσει η συζήτηση για τη διευθέτηση του χρέους.

Πριν ξεκινήσει η συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο, στο Χίλτον βρέθηκε και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος σύμφωνα με πρωινές πληροφορίες επρόκειτο επίσης να συναντήσει το κουαρτέτο σήμερα. Ωστόσο, ο κ. Σταθάκης αποχώρησε χωρίς να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των θεσμών, ενώ δεν έγινε γνωστό εάν αυτό οφείλεται σε θέματα της διαπραγμάτευσης.

Στις 18.30 αναμένεται η συνάντηση του «κουαρτέτου» με τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top