Στον Ελαιώνα η Φώφη Γεννηματά – Μοίρασε βιβλία και τσάντες στα παιδιά

«Γίνεται μια σοβαρή και οργανωμένη δουλειά»

Στον Ελαιώνα η Φώφη Γεννηματά – Μοίρασε βιβλία και τσάντες στα παιδιά

​Στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα βρέθηκε σήμερα το πρωί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φ. Γεννηματά, όπου και μοίρασε τσάντες και βιβλία στα μικρά παιδιά που μένουν εκεί.

16363217.jpg
Στον Ελαιώνα φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή, περίπου 690 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ δρομολογείται και η επέκτασή του, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει ακόμα 700 άτομα.

16363221.jpg

«Η γυναίκα μάνα και πρόσφυγας κρατάει στην αγκαλιά της ό,τι πολυτιμότερο έχει. Τα παιδιά της, την ίδια της τη ζωή. Δοκιμάζεται, βασανίζεται και κρατάει ψηλά την ελπίδα. Και εμείς είμαστε σήμερα εδώ, οι γυναίκες του ΠΑΣΟΚ, οι Ελληνίδες μητέρες για να σταθούμε στο πλευρό τους, ουσιαστικά και συμβολικά», δήλωσε η κα Γεννημάτα και συνέχισε:

16363218.jpg
«Εμείς οι Έλληνες αποδείξαμε ότι και μέσα από τις δοκιμασίες, μπορούμε να κρατάμε ψηλά τις αξίες μας και τις αρχές μας. Δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη σε πείσμα των ακραίων φωνών».

16363219.jpg

«Εδώ στον Ελαιώνα γίνεται μια σοβαρή και οργανωμένη δουλειά από τον Δήμο και δεκάδες εθελο��τές, ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που προσπαθούν να καλύψουν και τα κενά που αφήνει και δημιουργεί η κυβέρνηση. Είμαστε σήμερα εδώ για να σταθούμε στο πλάι της γυναίκας, να σταθούμε στο πλάι των παιδιών. Είναι μια μέρα γιορτής για τη γυναίκα, αλλά εδώ δοκιμάζεται ο άνθρωπος. Ελπίζω να δοθεί το συντομότερο ένα τέλος στη δοκιμασία αυτών των ανθρώπων και εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους όσο αυτό διαρκεί», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top