«Σφάζονται» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για… τον Καρανίκα: Διώξτε τον ανεκδιήγητο και απίθανο που προσλάβατε!

«Πάλι λάσπη;» απαντά η Κουμουνδούρου και καλεί τη ΝΔ να μιλήσει για τους «δικούς της υπόδικους συνεργάτες»

«Σφάζονται» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για… τον Καρανίκα: Διώξτε τον ανεκδιήγητο και απίθανο που προσλάβατε!

Ούτε στα πιο... απίθανα όνειρα του δεν θα είχε δει ότι μία μέρα θα αντάλλασσαν για χάρη του πυρά το κυβερνών κόμμα και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Ο λόγος για τον Νίκο Καρανίκα που προσελήφθη ως σύμβουλος του πρωθυπουργού, προκαλώντας ουκ ολίγες αντιδράσεις.

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της καλεί το Μέγαρο Μαξίμου να τον διώξει εντός της ημέρας, κάνοντας λόγο για «ανεκδιήγητες επιλογές» και «απίθανους ανθρώπους».

«Όλα αυτά δεν είναι αστεία. Είναι πολύ σοβάρα» τονίζει η ΝΔ, επισημαίνοντας ότι ο κ. Καρανίκας εκθειάζει έργα και ημέρες της διεθνούς τρομοκρατίας.

Η απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν άργησε, με την Κουμουνδούρου να μιλά για «λάσπη» από τη ΝΔ και να καλεί τη Συγγρού να μιλήσει για τους δικούς της «υπόδικους συνεργάτες και τις δοσοληψίες».

«Καθείς εφ’ ω ετάχθη» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο ειδικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού της χώρας, μεταξύ άλλων απίθανων και ανόητων που δημόσια υποστηρίζει, εκθειάζει έργα και ημέρες της διεθνούς τρομοκρατίας.

Ο εκλεκτός του πρωθυπουργού κ. Καρανίκας έφτασε στο απερίγραπτο σημείο να χαρακτηρίζει ως “αριστούργημα τέχνης”, την τραγωδία των κατεστ��αμμένων Δίδυμων Πύργων!

Όλα αυτά δεν είναι αστεία. Είναι πολύ σοβαρά.

Είναι πολύ σοβαρό για μια χώρα, την ώρα που αντιμετωπίζει τόσο μεγάλα προβλήματα, ο πρωθυπουργός της να προχωρά σε ανεκδιήγητες επιλογές, διορίζοντας ως συμβούλους του, απίθανους ανθρώπους.

Περιμένουμε - εντός της ημέρας - την αποπομπή του κ. Καρανίκα».

Η ανακοίνωση-απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το μέγεθος της σοβαρότητας και της αξιοπιστίας της αντιπολίτευσης κρίνεται από τα θέματα που ανοίγει στο δημόσιο διάλογο.

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου ότι η ΝΔ ρίχνει λάσπη για τους μετακλητούς υπαλλήλους και τους ειδικούς συνεργάτες της κυβέρνησης και δεν ασχολείται βέβαια με τους δικούς της υπόδικους συνεργάτες και συνομιλητές και τις δοσοληψίες τους.

Καθείς εφ’ ω ετάχθη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top