Αμυράς: Να πει την αλήθεια ο «αμήχανος» Τσίπρας για τα κρυφά ραντεβού

Δυναμικά μπήκε στο νέο του ρόλο ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Αμυράς: Να πει την αλήθεια ο «αμήχανος» Τσίπρας για τα κρυφά ραντεβού

Με τα μούτρα στην δουλειά έπεσε ο Γιώργος Αμυράς με το που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Ποταμιού.

Σχολιάζοντας την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Star Channel και «στον ενικό», o κ.Αμυράς χαρακτήρισε «αμήχανο» τον πρωθυπουργό, ζητώντας περαιτέρω απαντήσεις από τον τελευταίο για το δημοσίευμα της εφημερίδας «το Βήμα της Κυριακής», σύμφωνα με το οποίο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.... υποσχέθηκε σε 4 κρυφά ραντεβού στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη να του χαρίσει τα δάνεια της εκδοτικής του επιχείρησης και να του δώσει ολόκληρο το κανάλι, στο οποίο συμμετείχε, με αντάλλαγμα να τον υποστηρίξει.

«Είδαμε χτες έναν ...αμήχανο πρωθυπουργό να προσπαθεί με θλιβερό τρόπο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ρωτάμε λοιπόν τον κ. Τσίπρα: Με πόσους άλλους μεγαλο-εκδότες συναντήθηκε στα κρυφά; Ποιο ήταν το περιεχόμενο αυτών των συναντήσεών τους; Συναντήθηκε και με κάποιους οικονομικούς παράγοντες τους οποίους ο κ.Τσίπρας είχε χαρακτηρίσει ως τους πλέον μεγαλο-διαπλεκόμενους; Ένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να εκβιάζεται... Να βγει λοιπόν ο κ.Τσίπρας και να πει την αλήθεια, να δώσει στη δημοσιότητα όλα του τα μυστικά ραντεβού, γιατί αλλιώς θα τον προλάβουν τα γεγονότα», δήλωσε ο κ.Αμυράς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top