Όταν ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε στο κοινό της εκπομπής «Στον Ενικό»… τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Τι απάντησε ο πρωθυπουργός σε tweet του αντιπροέδρου της ΝΔ

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε στο κοινό της εκπομπής «Στον Ενικό»… τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Τον Άδωνι Γεωργιάδη στο… κοινό της εκπομπής «Στον Ενικό» την επόμενη φορά που θα είναι καλεσμένος ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Χατζηνικολάου διάβασε στον αέρα ένα tweet του κ. Γεωργιάδη, στο οποίο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόταν σε παλαιότερες δηλώσεις του Γιάννη Πανούση. Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολ��τη τόνιζε ότι είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση πως με τον τρόπο που πολιτεύεται θα μπουν 1 εκ. μετανάστες και πως είχε προειδοποιήσει ότι πρέπει να γίνει ειδική συμφωνία με την Ευρώπη.

«Ρωτάει λοιπόν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εάν είναι αλήθεια ότι είχε κάνει τέτοιες προειδοποιήσεις ο κ. Πανούσης» είπε ο εκδότης των Real News και Αγοράς, με τον πρωθυπουργό να απαντά γελώντας: «Την επόμενη φορά να τον φέρουμε και στο κοινό. Θα έχει ενδιαφέρον»!

Επί της ουσίας, πάντως, ο πρωθυπουργός απάντησε πως στο υπουργικό συμβούλιο οι αποφάσεις λαμβάνονταν ομόφωνα.

«Θυμάμαι πως εξέφραζε την ανησυχία του ο κ. Πανούσης, όχι ότι ανοίγουμε εμείς το δρόμο, αλλά ότι δεν είναι εύκολο να σταματήσουμε αυτές τις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές προς την Ευρώπη. Και έπεσε μέσα στις εκτιμήσεις του. Αλλά εάν είχε υπάρξει έντονη διαφοροποίηση και στο βαθμό που την καταγράφει ο κ. Γεωργιάδης, θα ήταν θέμα συζήτησης στο υπουργικό συμβούλιο» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top