Πασίγνωστη πρώην βουλευτής αποκαλύπτει: Πήγα να πεθάνω πριν από έναν χρόνο!

«Δεν με εκπλήσσει αυτό που είπε ο Γκλέτσος» - Για Παντελίδη: Πήγαν να τον σκίσουν οι "σοβαροί"

Στην αποκάλυψη ότι έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο πριν από περίπου έναν χρόνο προχώρησε η Φωτεινή Πιπιλή μιλώντας στην εκπομπή «Καλημερούδια».

«Πέρυσι είχα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κινδύνεψα να πεθάνω. Κυριολεκτικά» είπε η πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: «Πονούσε από τενοντίτιδα το χέρι μου και πήγα στον Ευαγγελισμό. Ενώ με εξέταζε ο ορθοπεδικός, κατέβηκε ο νευρολόγος και μου λέει “δεν πάτε στο ακτινολογικό του Ευαγγελισμού να κάνετε triplex;”. Κάτι κατάλαβαν φαίνεται. Ήταν η αριστερή μου καρωτίδα 95% βουλωμένη από ύπουλη χοληστερίνη».

Η κα Πιπιλή απάντησε και σε ερώτηση για τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου ότι έχει πάει με άντρα: «Και που είναι η είδηση; Εμένα δεν με εκπλήσσει τίποτα πια».

Αναφερόμενη στο θάνατο του Παντελή Παντελίδη, είπε ότι τον έμαθε μετά τον ντόρο για το τραγούδι του με την αναφορά στα κατεχόμενα και τόνισε: «Ήταν άθλιες οι κατηγορίες που του αποδόθηκαν. Οι εξυπνάκηδες είναι πάρα πολλοί, είναι χαρακτηριστικό του ελληνικού λαού. Αλλά και κάτι “σοβαροί”, πήγαν να το σκίσουν το παιδί. Ένα παιδί που εκπροσώπησε και για εμένα πολλά πράγματα και αισθάνθηκα σαν μάνα του λόγω ηλικίας».

Η κα Πιπιλή επιτέθηκε και στη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι είναι «ναζιστάκια με αρχιναζίσταρο τον Ηλία Κασιδιάρη», ενώ αποκάλυψε ότι της έχουν επιτεθεί φραστικά δύο φορές 10 χρυσαυγίτες έξω από το σπίτι της.

Τέλος, δήλωσε τυχερή που δεν έζησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ως Πρόεδρο της Βουλής (σ.σ.: δεν είχε εκλεγεί βουλευτής), ενώ είπε πως δεν της έχει λείψει που δεν έκανε παιδιά.