Γεννηματά: «Πείτε ΝΑΙ στο διάλογο μεταξύ μας. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο»

Δυναμικό «παρών» Κυριάκου- Φώφης στο συνέδριο του Ποταμιού

​«Σας καλώ να πείτε το μεγάλο ΝΑΙ στο πρώτο βήμα που είναι ο διάλογος μεταξύ μας. Αναμένουμε τις αποφάσεις σας. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο» τόνισε η Φώφη Γεννηματά στο χαιρετισμό της στο συνέδριο του Ποταμιού.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε να συγκροτηθεί κοινή επιτροπή αποτελούμενη από πρόσωπα αυξημένου κύρους, με ισότιμη συμμετοχή όσων συμμετέχουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, στο Ποτάμι και σε όσους θελήσουν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα.

Σύμφωνα με την ίδια, η κοινή επιτροπή που πρότεινε θα καθορίσει τα οργανωτικά ζητήματα και τις εισηγήσεις που θα γίνουν στη συνδιάσκεψη. «Η σύνθεση της μπορεί να γίνει στη συνδιάσκεψη χωρίς αποκλεισμούς αλλά και χωρίς να έχει πλειοψηφία κανένας φορέας», όπως είπε.

Η κυρία Γεννηματά εξήγησε ότι πρότεινε τη διεξαγωγή προγραμματικής συνδιάσκεψης και όχι συνέδριο, «για να απαντήσουμε», όπως είπε, «σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να επιβιώσουν μέσω σκληρών κομματικών μηχανισμών" .

«Δεν θέλω να καταλήξει η προσπάθεια μας σε ένα περίκλειστο φρούριο με τιμάρια δήθεν βαρόνων, δεν υπάρχουν τέτοιοι στον χώρο μας, ακόμη και εάν ορισμένοι το επιθυμούν», επισήμανε.

Ακόμη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περιέγραψε με έντονο τρόπο την κατάσταση της χώρας και άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση: «Δεν θέλει, δεν ξέρει και δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο η κυβέρνηση της αριστεροακροδεξιάς, ενώ η χώρα μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι», είπε χαρακτηριστικά.

Στο συνέδριο του Ποταμιού ήταν παρών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως σας ενημερώσαμε χθες στο star.gr. «Είμαστε όλοι μαζί στο μεγάλο μεταρρυθμιστικό κύμα που πρέπει να αλλάξει την ελληνική κοινωνία. Είμαστε μαζί στην ιδία πλευρά του τραπεζιού και στον ευρωπαϊκό δρόμο των μεταρρυθμίσεων», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά τον χαιρετισμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top