Φερχόφστατ: Μπορείτε να έχετε 12 κανάλια και αυτοί λένε 4

Στο συνέδριο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Φερχόφστατ: Μπορείτε να έχετε 12 κανάλια και αυτοί λένε 4

​Κριτική στην κυβέρνηση για το νομοσχέδιο που αφορά τις τηλεοπτικές άδειες άσκησε ο πρόεδρος της Συμμαχίας Φιλελευθέρων Δημοκρατών Γκι Φερχόφστατ, κάνοντας λόγο για «πρόβλημα δημοκρατίας και πολ��φωνίας»

«Όλοι ξέρουν ότι μπορείτε να έχετε 12 κανάλια και αυτοί λένε μόνο 4. Πιστεύω ότι θα πρέπει να θέσουμε το θέμα της Ελλάδας όχι μόνο ως οικονομικό πρόβλημα, αλλά και ως πρόβλημα δημοκρατίας, πολυφωνίας και ελευθερίας του λόγου» είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στον σοσιαλιστή Τζιάνι Πιτέλα, με τον οποίο συμμετείχε σε ένα πρωτότυπο ντιμπέιτ, που διοργάνωσε η νεολαία του Ποταμιού.

Ο κ.Φερχόφστατ δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο η Ελλάδα να βγει από την ευρωζώνη, αν δεν γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. «Δυστυχώς πλέον πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη μέρος του συστήματος και δεν αποτελεί εναλλακτική λύση. Αν ο κ.Τσίπρας συνεχίσει έτσι, μπορεί να επανέλθει το σενάριο του... Grexit. Πρέπει να δούμε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις μέσα στους επόμενους μήνες ή έστω την επόμενη χρονιά. Αν δεν το δούμε αυτό, το ενδεχόμενο Grexit μπορεί να επανέλθει», είπε σε άλλο σημείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top