Κουμουτσάκος: «Η χώρα αγγίζει το σημείο μηδέν»

«Εκτός ελέγχου το προσφυγικό»

Κουμουτσάκος: «Η χώρα αγγίζει το σημείο μηδέν»

​Με δραματικούς τόνους μίλησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στην πορεία της χώρας, κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η χώρα αγγίζει το σημείο μηδέν. Το προσφυγικό οδηγείται εκτός ελέγχου. Η πραγματική οικονομία έρημο τοπίο. Η διαπραγμάτευση είναι "κλινικά νεκρή" και η κοινωνία βράζει. Ο κ. Τσίπρας εξελίσσεται σε μοιραίο πρωθυπουργό για την Ελλάδα. Υβρίζει, πολώνει, ψεύδεται, συκοφαντεί. Το πρωί ζητά συναίνεση και το βράδυ διχάζει», σημείωσε, επισημαίνοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ από την άλλη συνεχίζει να παίρνει πρωτοβουλίες ειδικά στο προσφυγικό.

«Αποδεικνύει έμπρακτα μια άλλη αντίληψη γ��α την πολιτική. Μετέχουμε ενεργά για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα. Πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον και το συλλογικό καλό», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ο κ. Κουμουτσάκος πρόσθεσε ακόμα ότι η ΝΔ συνέστησε ειδική ομάδα διαχείρισης κρίσεων, ενημέρωσε για τα διαβήματα που έχουν γίνει πριν από την κυβέρνηση τόσο προς την Αυστρία, όσο και προς την Τουρκία, τόνισε πως ο Κ. Μητσοτάκη ενημέρωσε τους 28 πρέσβεις και πως συμμετείχε με εθνικές θέσεις στη σύνοδο του ΕΛΚ.

Ανακοίνωσε επίσης πως σήμερα συνεδριάζει η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, στην οποία είναι πρόεδρος ο Μ. Βαρβιτσιώτης και πως στις 17:30 σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με νέους μηχανικούς στο πλαίσιο των επαφών του με την κοινωνία.

Αύριο Παρασκευή μάλιστα, στις 10:00, ο Κ. Μητσοτάκης μαζί με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσουν τη φιλοσοφία του εγχειρήματος επεξεργασίας του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέλος, ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει προσκληθεί και θα μιλήσει στο συνέδριο του Ποταμιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top