ΝΔ: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χυδαιολογεί για τη σύζυγο Μητσοτάκη

Νέα απάντηση από τη Συγγρού και την Μ. Γκραμπόφσκι μετά τη δήλωση της Μ. Χρυσοβελώνη

ΝΔ: Η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ  χυδαιολογεί για τη σύζυγο Μητσοτάκη
Επανήλθε η ΝΔ στο ζήτημα των δημοσιευμάτων κατά της συζύγου του προέδρου του κόμματος, μετά την ανακοίνωση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη.
Η κ. Χρυσοβελώνη σχολίασε μεταξύ άλλων ότι «καλό θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης αντί να εμφανίζεται ως κήνσ��ρας σαν …"αθώα περιστερά" και να μας κουνά το δάχτυλο, να απαντήσει ευθέως στους Έλληνες πολίτες για ορισμένα καίρια ζητήματα πολιτικής ηθικής που τον αφορούν προσωπικά, όπως τη συνεταιρική σχέση της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη με τον στενό συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ καθώς και για το Πόθεν Έσχες».
Σε νέα ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:
«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σε απόλυτο συντονισμό με παρασυστήματα δημοσιογραφίας χυδαιολογεί ασύστολα. Γυρίζει την πολιτική ζωή του τόπου πολλά χρόνια πίσω. Όταν ο αυριανισμός χρησιμοποιούνταν για τη σπίλωση πολιτικών αντιπάλων.
Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χρονικό διάστημα 2006 – 2014 ήταν σε επίσημη διάσταση με τη σύζυγό του Μαρέβα και εξ αυτού του λόγου δεν υπέβαλλε κοινή φορολογική δήλωση και κοινή δήλωση πόθεν έσχες.
Και ενώ γνωρίζουν όλη την αλήθεια, συνεχίζουν να συκοφαντούν και να λασπολογούν. Ο άθλιος κατήφορός τους δεν έχει τέλος».
Μαρέβα: «Η επιχειρηματική μου δραστηριότητα ήταν πάντα διαφανής»
«Η επιχειρηματική μου δραστηριότητα ήταν πάντα διαφανής», αναφέρει επίσης σε δήλωσή της η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφκι, στην οποία επισημαίνει ότι ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε δουλειά από το ελληνικό Δημόσιο.
Η κ. Γκραμπόφκι διευκρινίζει ότι ο Σταύρος Παπασταύρου ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας που είχε ιδρύσει, χωρίς ωστόσο να είναι μέτοχος και ότι «σε κάθε περίπτωση επιτέλεσε άψογα τα καθήκοντά του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου». Η ίδια συμπληρώνει ότι «όλα αυτά είναι γνωστά σε όσους σήμερα επιδιώκουν να με σπιλώσουν. Τα χρόνια στα οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα ήμουν σε διάσταση με το σύζυγό μου» και αποδίδει την εμπλοκή της σε επίθεση που όπως υποστηρίζει «ως μοναδικό στόχο έχει να πλήξει πολιτικά τον σύζυγό της».
Η Μαρέβα Γκραμπόφκι καταλήγει: «Σε κάθε περίπτωση έχω επιφυλαχθεί να προσφύγω στη Δικαιοσύνη σε βάρος των λασπολόγων και των συκοφαντών μου».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top