Εξεταστική για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών προαναγγέλλουν στη ΝΔ

Κατέθεσαν ερώτηση που συζητήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Βουλή

Εξεταστική για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών προαναγγέλλουν στη ΝΔ

Εξεταστική για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προαναγγέλλουν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ, επιρρίπτοντας ευθύνες για την αναγκαιότητα αυτής, στην πολιτική της κυβέρνησης. Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσαν επίκαιρη ερώτηση για το θέμα, που συζητείται το απόγευμα της Δευτέρας στην Βουλή.

«Η κυβέρνηση πελαγοδρομεί, η χώρα παραπαίει με όλα τα μέτωπα εσωτερικά και εξωτερικά ανοιχτά, οι προκλήσεις και οι κίνδυνοι αυξάνονται η κοινωνία αγκομαχά» προειδοποίησε ο Χρήστος Σταϊκούρας, τονίζοντας ότι η οικονομία είναι σε χειρότερο μετεωρισμό από το τέλος του 2014.

«Η χώρα τον πρώτο χρόνο κυβέρνησης αριστεράς περιπλανήθηκε βυθιζόμενη – Η ΝΔ θα διερευνήσει και θα αναδείξει όλες τις πτυχές» επεσήμανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Σύμφωνα με τον κ.Σταϊκούρα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την ανάγκη νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, καθώς καθυστέρησε να φέρει το πλαίσιο και η ανακεφαλαιοποίηση έγινε με δυσμενέστερους όρους.

«Οι ευθύνες σας είναι τεράστιες, οι ��ξηγήσεις σας ανεπαρκείς και οφείλετε έστω και τώρα, να μιλήσετε καθαρά. Εμείς θα αναζητήσουμε τις ευθύνες», δήλωσε από την πλευρά της, η πρώην υπουργός τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Είχατε δόλο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών», τόνισε ο Μάκης Βορίδης και πρόσθεσε «Ο Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι γνωρίζατε το ενδεχόμενο να κλείσουν οι τράπεζες και άλλα πολλά... Γνωρίζατε ότι με την πολιτική σας οδηγείτε στο κλείσιμο των τραπεζών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top