Παυλόπουλος σε Κουτσούμπα: Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις να υπερασπιστούν την κοινωνική συνοχή

«Σε συνθήκες πυκνών εξελίξεων απαραίτητη η σωστή εκτίμηση» δήλωσε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ

​«Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις ενωμένες, ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφορές τους, ενωμένες να υπερασπιστούν την κοινωνική συνοχή και την εθνική κυριαρχία» ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη συνάντησή του σήμερα με τον ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.
«Αυτοί οι δύο στόχοι είναι στόχοι εθνικοί, στόχοι τους οποίους όπως είπα πριν οφείλουμε να υπηρετήσουμε όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου και σε αυτό το πλαίσιο οι προτάσεις του ΚΚΕ, τονίζω ακόμα μια φορά, έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι η επαφή με την κοινωνία, το ξέρουμε όλοι, είναι συνεχής και αδιάλειπτη» ανέφερε επίσης ο κ. Παυλόπουλος.
«Σε συνθήκες τόσο πυκνών οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων στην χώρα μας και διεθνώς, σε συνθήκες όξυνσης αντιθέσεων και ανταγωνισμών είναι απαραίτητο όσο ποτέ, η αναλυτική συζήτηση, η σωστή εκτίμηση, η πρόβλεψη για μια σειρά ζητήματα και βέβαια εκ μέρους των πολιτικών κομμάτων η τοποθέτηση, οι προτάσεις και οι θέσεις» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Κουτσούμπας.
«Το ΚΚΕ έχει σαν βασικό του σκοπό, αυτό πιστεύουμε άλλωστε ότι πρέπει να γίνει και σε όλη την ελληνική κοινωνία, ότι οι θέσεις και οι προτάσεις πρέπει να υπηρετούν πρώτα απ' όλα τους εργαζόμενους, τον λαό της πατρίδας μας, τους δημιουργούς όλου του πλούτου και βέβαια αυτούς όλους οι οποίοι υποφέρουν και βρίσκονται συνεχώς κάτω από απειλές αφαίρεσης δικαιωμάτων, κατακτήσεων» τόνισε.
Ο ΓΓ του ΚΚΕ ανέφερε ακόμα ότι «μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, φτώχειας, ανεργίας, πολλών προβλημάτων, επεμβάσεων, πολέμων που δημιουργούν κύματα προσφυγικών ροών και στην περιοχή και ειδικά στην χώρα μας, τα οποία κυρίως οφείλονται σε αυτούς τους πολέμους, σε αυτές τις επεμβάσεις και πλήττουν όχι μόνο τους ξεριζωμένους, αλλά και τον λαό της πατρίδας μας που υποφέρει γύρω από αυτά τα προβλήματα και βεβαίως γίνονται και μεγάλοι κίνδυνοι εγκλωβισμού αυτών των ανθρώπων που αναζητούν να πάνε αλλού» πρόσθεσε ο ΓΓ του ΚΚΕ.
Τέλος, ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε: «Στο πλαίσιο αυτό ζητήσαμε συνάντηση μαζί σας προκειμένου να σας θέσουμε κάποιους προβληματισμούς που έχουμε ως ΚΚΕ και από εκεί και πέρα να δούμε, να χαράξουμε μια πορεία, μαζί με τα άλλα προβλήματα που έχει η χώρα».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top