Διαψεύδουν τις φήμες για παραίτηση Τόσκα παρά την αποκατάσταση Σφακιανάκη

Η φόρμουλα που βρέθηκε και οι φήμες για τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Διαψεύδουν τις  φήμες για  παραίτηση Τόσκα παρά την αποκατάσταση Σφακιανάκη
Διαψεύδουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τις φήμες ότι τέθηκε θέμα παραίτησης του αναπληρωτή υπουργού Νίκου Τόσκα, ο οποίος υπερασπίσθηκε με… πάθος την με��ακίνηση Σφακιανάκη στη Βουλή και χαρακτήρισε τον υποστράτηγο της ΕΛ. ΑΣ. «δημοσιοσχεσίτη» (!), αλλά λίγες ώρες αργότερα ο τελευταίος αποκαταστάθηκε! Την ίδια στιγμή από το Μέγαρο Μαξίμου αρνούνται κατηγορηματικά ότι υπήρξε ανάμειξη του πρωθυπουργού στην υπόθεση, παρά τις σχετικές επίσης φήμες.
Η φόρμουλα που βρέθηκε συγκεκριμένα για να παραμείνει στον ίδιο τομέα ουσιαστικά ο κ. Σφακιανάκης, είναι η τοποθέτησή του ως βοηθού επιτελάρχη και επόπτη Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με νέα απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνου Τσουβάλα.
Είχε προηγηθεί σάλος για τη μετακίνησή του αλλά και η αποδοχή της προσφυγής του για ακύρωση της μετάθεσης, στον κλάδο διοικητικής υποστήριξης και ανθρώπινου δυναμικού.
Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι η επιτελάρχης, αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, θα έχει διευρυμένες υποχρεώσεις, καθώς θα έχει την κύρια ευθύνη για το προσφυγικό.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Τόσκας από νωρίς το απόγευμα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του προκειμένου να ανοίξει η συνοριακή διάβαση του Προμαχώνα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top