ΟΛΟ το ΒΙΝΤΕΟ με το «σόου» Κασιδιάρη στη Βουλή- ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ και οι εκφράσεις πεζοδρομίου

Το κινητό τηλέφωνο ήταν μπροστά στο… έδρανό του και κατέγραψε τα πάντα

ΟΛΟ το ΒΙΝΤΕΟ με το «σόου» Κασιδιάρη στη Βουλή- ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ και οι εκφράσεις πεζοδρομίου
Κανονικό «σόου» δίνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, στο βίντεο από κάμερα (κινητού τηλεφώνου πιθανότατα) που είναι τοποθετημένη ακριβώς μπροστά του, στο… έδρανο που κάθεται και εντελώς «τυχαία» καταγράφει τις στιγμές της «έκρηξής» του στην επιτροπή της Βουλής, με τις απειλές και τις ύβρεις του! Εντελώς «τυχαία» επίσης, το ίδιο βίντεο διακινείται στο Ίντερνετ σαν απόδειξη «παληκαριάς» των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τα «κατορθώματά τους».
Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Χρήστος Παππάς άρχισε να κάνει παρατηρήσεις και να θέτει ερωτήματα για το ρόλο του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, για να ακολουθήσει στη συνέχεια οχετός ύβρεων από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ακόμη και κατά ανώτατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων. Το περιστατικό οδήγησε τελικά στην εφαρμογή του άρθρου 81 της Βουλής και στην αποβολή των χρυσαυγιτών βουλευτών.
Ο Η. Κασιδιάρης φαίνεται στο βίντεο του προκλητικού «σόου» να κραυγάζει «ο Καμμένος δεν απάντησε σε τίποτα από την προδοσία που κάνετε, που βάζετε το ΝΑΤΟ στα χωρικά ύδατα της Ελλάδος» και να αναφέρει στους βουλευτές των άλλων κομμάτων που αντέδρασαν: «Να αποχωρήσετε και από την χώρα μια και καλή! Και να λήξει αυτό το πανηγύρι επιτέλους, γιατί αυτό που κάνετε με το ΝΑΤΟ είναι προδοσία και ξεπούλημα».
«Σταματήστε! Αίσχος!» ακούγεται μία φωνή γυναίκας βουλευτή να απαντά στον Κασιδιάρη, χωρίς να διακρίνεται ποια είναι, καθώς όπως αναφέρθηκε προηγουμένως το πλάνο είναι σταθερό και επικεντρωμένο στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα στο οποίο γελάει, ο Η. Κασιδιάρης… ξανατσαντίζεται και αρχίζει να φωνάζει εκ νέου λέγοντας:
«Ο Καμμένος θέλει να πάρει έγκριση της Βουλής για όλα αυτά τα προδοτικά που σχεδιάζονται, με τα νατοϊκά και τους Τούρκους. Καλύτερα λοιπόν να αποχωρήσουν, να τελειώνει το πανηγύρι αυτό».
Όλη την ώρα του «σόου» ακούγονται οι αντιδράσεις των βουλευτών των άλλων κομμάτων, χωρίς όμως να είναι ξακάθαρο λόγω του θορύβου τι του λένε ακριβώς, ενώ ο Κασιδιάρης λέει στη συνέχεια: «Ρε κατέβασε το χέρι σου, μην μου κάνεις τώρα τέτοια εμένα και τρελαθώ. Έλα τώρα μην τρελαθώ και μου κουνάει το χέρι ο καραγκιόζης. Ρε κατέβασε το χέρι κάτω, μην μου κουνάς το χεράκι ρόμπα»! Στη συνέχεια ακούγεται να λέει απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής: «Καραγκιόζηδες συριζαίοι»…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top