ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Εξακολουθούν οι προκλητικοί διορισμοί στη Βουλή

Διόρισαν μετακλητή υπάλληλο στη Βουλή στο γραφείο πρώην προέδρου ΚΟ που δεν υπάρχει

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Εξακολουθούν οι προκλητικοί διορισμοί στη Βουλή

​Κι εκεί που πολλοί νόμιζαν ότι με πρώτη φορά Αριστερά θα μπει τέλος στο κομματικό κράτος και στα στραβά των προηγούμενων κυβερνήσεων, τελικά αποδεικνύεται συνεχώς και με ποικίλους τρόπους, ότι αυτή ήταν μια ακόμα πλάνη του ελληνικού λαού.

Έτσι, μετά από τους διορισμούς «ημετέρων» σε διάφορα υπουργεία, ο ΒΗΜΑτοδότης αποκαλύπτει σήμερα απόφαση του προέδρου της Βουλής, Ν. Βούτση για τον διορισμό μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Ν. Σταυρογιάννη, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος της ΚΟ των «Ανεξάρτητων Δημοκρατών Βουλευτών» που δεν υφίσταται πλέον.

Την απόφαση υπογράφει η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιμορφώσεως, Α. Ντινοπούλου και με αυτή διορίζεται ως υπάλληλος της Βουλής, η κα Φιλάνθη Χριστοδούλου.

eggrafo.jpg

Ο κ. Βούτσης βέβαια, δεν έκανε κάτι παράνομο, καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, μπορεί κάποιος πρόεδρος ΚΟ να διορίσει έναν μετακλητό υπάλληλο στην επόμενη Βουλή.

Ο Πρόεδρος της Βουλής μάλιστα κατήργησε τη διάταξη αυτή τον Νοέμβριο του 2015, όμως για να προλάβουν όλοι να βολέψουν τα δικά τους παιδιά, θα σταματήσει να ισχύει από τον Οκτώβριο του 2016.

Μέχρι τότε, όπως γινόταν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έτσι και επί ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν οι βουλευτές να βολεύουν όσους περισσότερους μπορούν, χωρίς να αλλάζει απολύτως τίποτα στο μικρόκοσμο των προνομίων τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top