Λεβέντης: Ο Κώστας Καραμανλής θα κάνει κυβέρνηση με τον Τσίπρα

"Η κυβέρνηση δεν θα φέρει ποτέ το ασφαλιστικό στην Βουλή.Ο Παππάς είναι καλός άνθρωπος"

Λεβέντης: Ο Κώστας Καραμανλής θα κάνει κυβέρνηση με τον Τσίπρα

​Για το ενδεχόμενο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα, μίλησε το απόγευμα της Τρίτης στην εκπομπή του Κ.Μπογδάνου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Αν ο Μητσοτάκης δηλώσει στους Ευρωπαίους ότι δεν δίνει ψήφο στην κυβέρνηση Τσίπρα και πως θα τον αφήσει (σσ τον Τσίπρα) να πέσει για να έρθει αυτός (σσ ο Μητσοτάκης), τότε ο Κώστας Καραμανλής θα "σηκωθεί" με 40 βουλευτέ�� και θα κάνει αυτός κυβέρνηση με τον Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Λεβέντης, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις και τα πολλά «μέτωπα» που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα φέρει ποτέ το ασφαλιστικό στην Βουλή και πως σε κάποιες ψηφοφορίες μπορεί να υπάρξουν ανταρσίες.
Πάντως, ο κ.Λεβέντης επανέλαβε ότι στόχος του δεν είναι να ρίξει τον Τσίπρα, αντιθέτως κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και να κάνει μια θυσία για χάρη της χώρας. «Καλό θα ήταν να κάναμε κυβέρνηση 250 βουλευτών» είπε..

«Από πάντα ήμουν υπέρ των συμμαχικών κυβερνήσεων» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις με τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ.Λεβέντης μίλησε με ιδιαίτερα καλά λόγια για τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

«Κατ' ιδίαν ο Παππάς είναι πολύ καλός άνθρωπος, λέει αστεία, είναι απλά λίγο απόλυτος» σχολίασε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top