ΓΑΠ: Επιστροφή στην εργένικη ζωή σε μεζονέτα δίπλα στη θάλασσα - ΦΩΤΟ από το νέο του σπίτι

Χώρισε από την Άντα και μετακόμισε

ΓΑΠ: Επιστροφή στην εργένικη ζωή σε μεζονέτα δίπλα στη θάλασσα - ΦΩΤΟ από το νέο του σπίτι

Νέα αρχή στη ζωή του, μακριά από την επί 27 συναπτά έτη σύζυγό του, κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός μετακόμισε μερικές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από το Καστρί, σε απομονωμένο παραθαλάσσιο οικισμό στην περιοχή Δικαστικά του Μαραθώνα. Ο κ. Παπανδρέου επέλεξε μια νεόκτιστη μεζονέτα 120 τ.μ. με δύο κρεβατοκάμαρες και μεγάλο μπαλκόνι με θέα στον Ευβοϊκό κόλπο, την οποία μάλιστα εξασφάλισε σε απίστευτα συμφέρουσα τιμή που δεν ξεπερνά τα 1.000 ευρώ το χρόνο!

ImageHandler.jpg
Παρά τις φήμες που τον θέλουν να συζεί με Ολλανδέζα τουρίστρια που γνώρισε τυχαία κατά τη διάρκεια των διακοπών του σε νησί των Σποράδων, ο πρώην πρωθυπουργός έχει για παρέα του… το τζάκι και τα βιβλία του.

gap3.jpg
Ο κ. Παπανδρέου δεν επέλεξε καθόλου τυχαία τη συγκεκριμένη τοποθεσία. Είχε και παλαιότερα ενδιαφερθεί για τα Δικαστικά και μάλιστα παραλίγο να προβεί και σε αγορά ακινήτου στην περιοχή.

gap4.jpg
Εκτός από τη δεδομένη ομορφιά της περιοχής, ο πρώην πρωθυπουργός έχει βρει στα Δικαστικά του Μαραθώνα τον παράδεισό του όσον αφορά τις αθλητικές του δραστηριότητες, που ως sportsman δεν εγκαταλείπει ποτέ, χειμώνα - καλοκαίρι. Γι’ αυτό και θα δει κανείς μόνιμα πάνω στο μάρκας Saab αυτοκίνητό του τη σχάρα για το κανό του.

gap6.jpg
Όσον αφορά την παρουσία του στην περιοχή, ο κ. Παπανδρέου έχει καταφέρει να κερδίσει συμπάθειες με την απλότητα του χαρακτήρα του και τους ευγενικούς του τρόπους, ωστόσο υπάρχουν και αρκετοί που δεν βλέπουν με τόσο καλό μάτι την άφιξή του. Διαμαρτύρονται για την πολυπλ��θή συνοδεία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χτυπάει άσχημα στο μάτι, άλλωστε εμείς τους πληρώνουμε».

gap2.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top