Spiegel online: Δεν αποκλείεται να "τα σπάσουν" και πάλι Αθήνα-δανειστές

"Χωρίς μεταρρυθμίσεις, δεν έχει χρήματα για την Αθήνα"

Spiegel online: Δεν αποκλείεται να "τα σπάσουν" και πάλι Αθήνα-δανειστές

​Τον κίνδυνο να υπάρξει μια νέα σύγκρουση για το χρέος μεταξύ Ελλάδας-δανειστών επισημαίνει το Spiegel online, σύμφωνα με την deutsche welle.

«Χωρίς μεταρρυθμίσεις, δεν έχει χρήματα. Στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών υπάρχει ο κίνδυνος μιας νέας σύγκρουσης για το χρέος» αναφέρει δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του γερμανικού περιοδικού, το οποίο κάνει λόγο για καθυστερήσεις στην υλοποίηση των ελληνικών μεταρρυθμίσεων.

«Ο πρωθυπουργός Τσίπρας πάντως δεν φαίνεται να βιάζεται να κάνει κάποια κίνηση. Η κυβέρνηση της Αθήνας επιρρίπτει την ευθύνη για την καθυστέρηση των μεταρρυθμίσεων στους δανειστές. Η διαδικασία καθυστέρησε λόγω ασυμφωνίας μεταξύ της ΕΕ και του ΔΝΤ», γράφει το γερμανικό περιοδικό, τονίζοντας τις πιέσεις που δέχεται ο Έλληνας πρωθυπουργός, καθώς χιλιάδες άνθρωποι είναι στο δρόμο ενάντια στις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό.

«Εσωπολιτικά ο Τσίπρας βρίσκεται υπό τεράστια πίεση. Το Σαββατοκύριακο διαδήλωσαν 12.000 άνθρωποι στην Αθήνα ενάντια στις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό», αναφέρει το Spiegel online.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top