Κουρουμπλής καλεί αγρότες σε διάλογο: «Όλα είναι ανοιχτά»

«Αν πιστεύουν ότι αυτή η κυβέρνηση έχει περισσότερα περιθώρια και δεν το κάνει, να συνεχίσουν τον αγώνα»

​Σε διάλογο κάλεσε τους αγρότες ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο «Mega Σαββατοκύριακο».

Ο Υπουργός Εσωτερικών, τους απηύθυνε νέο κάλεσμα λέγοντας πως «όταν καλούμε σε διάλογο όλα είναι ανοιχτά. Να θυμηθούν κάτι που θα τους πω εγώ προσωπικά. Να μην μετανιώσουν για ευκαιρίες που μπορεί να χαθούν, διότι πάνω στην ένταση και τον δικαιολογημένο θυμό χάνουμε ευκαιρίες».

Παράληλλα, τόνισε πως «μπορώ να μιλώ με τους αγρότες με διαφορετικούς όρους απ΄ότι οι περισσότεροι. Γιατί ξέρουν οι αγρότες ότι όλη μου η ζωή ήταν η σχέση μου μαζί τους σε αγώνες, διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις. Πρέπ��ι να καταλάβουν αυτή τη στιγμή ποια είναι τα όρια και οι δυνατότητες της χώρας. Αν πιστεύουν ότι αυτή η κυβέρνηση έχει περιθώρια περισσότερα και δεν το κάνει, να συνεχίσουν τον αγώνα. Αλλιώς να σκεφτούν ώριμα και νηφάλια τι πρέπει να κάνουν».

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απαίτησε υπομονή ώστε η κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία και να φανεί το έργο της ολοκληρωμένο, ενώ σχολιάζοντας το ξύλο που έπεσε από τα ΜΑΤ και τα φαινόμενα βίας στους αγρότες είπε:

«Η κυβέρνηση αυτή άφησε τα τρακτέρ να μπουν στην Αθήνα. Αν υπάρχουν και κάποιες στιγμές που έγιναν υπερβολές, να τις εγκαλέσω».

Όσο για τα λεγόμενα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα που βγήκε και κατήγγειλε ότι «ακροδεξιά και ε��δικότερα χρυσαυγίτικα στοιχεία προκάλεσαν τα σοβαρά επεισόδια νωρίτερα στο Χαϊδάρι»;, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τα χαρακτήρισε «λάθος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top