Μέγαρο Μαξίμου: Η ΝΔ κρύβει τον αληθινό της θατσερικό εαυτό

Ανταπάντηση στην ανακοίνωσή της με την κατηγορία ότι «δίνει μάχη να κρατηθεί όρθιο το καθεστώς της ανομίας»

Με επίθεση στη ΝΔ ανταπάντησε η κυβέρνηση στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην οποία ασκούσε σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την τοποθέτησή του σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο.

Το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζει στην ανακοίνωση ότι «η ΝΔ δίνει την ύστατη μάχη της για λογαριασμό της διαπλοκής» αλλά και ότι «δίνει αυτή τη μάχη παριστάνοντας τον υπερασπιστή των αγροτικών συμφερόντων και υποκινώντας την αδιαλλαξία των πιο ακραίων στοιχείων».

Υποστηρίζει ακόμα ότι «δίνει αυτή τη μάχη παριστάνοντας τον φίλο της μεσαίας τάξης και των επαγγελματιών και κρύβοντας, όσο τουλάχιστον μπορεί, τον αληθινό θατσερικό της εαυτό», και συμπληρώνει ότι «δίνει αυτή τη μάχη ελπίζοντας να αποβεί η μάχη της διαπραγμάτευσης εις βάρος της κυβέρνησης και ολόκληρου του ελληνικού λαού».

Το Μέγαρο Μαξίμου κατηγορεί επίσης τη ΝΔ ότι «στον πυρήνα αυτής της πολιτικής βρίσκεται η απεγνωσμένη προσπάθειά τους, να κρατηθεί όρθιο το αμαρτωλό καθεστώς της ανομίας και των διαπλεκόμενων συμφερόντων στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο» και καταλήγει στην ανακοίνωσή του:

«Είτε το θέλουν είτε όχι, το καθεστώς αυτό τελειώνει. Ο τόπος γυρίζει, επιτέλους, σελίδα». ​

​​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top