Χατζηδάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει, είμαστε έτοιμοι για εκλογές»

«Έχασαν την ευκαιρία το φθινόπωρο για συνεργασία με άλλες δυνάμεις»

Χατζηδάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει, είμαστε έτοιμοι για εκλογές»

​Την απαίτηση του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη να πάρει πίσω το ασφαλιστικό η κυβέρνηση, επιχείρησε να εξηγήσει ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στα Παραπολιτικά.

«Η παρέμβαση Μητσοτάκη για απόσυρση του ασφαλιστικού είχε κατευναστικό χαρακτήρα», είπε, προσθέτοντας πως η ΝΔ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και πως όλα εξαρτώνται από την πορεία της οικονομίας.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κυβερνήσει. Δεν είναι σοβαρό μετά τις εκλογές να βάζεις θέμα νέων εκλογών. Η μόνη βιομηχανία που υπηρετούν είναι αυτή των εκλογών».

Ο κ. Χατζηδάκης δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και ξεκαθάρισε πως η ΝΔ είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο αυτό.

Αναφερόμενος στα σενάρια σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την ευκαιρία το Φθινόπωρο για συνεργασία με άλλες δυνάμεις, γιατί δεν εννοεί την συναίνεση».

Όσο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, παραδέχθηκε ότι χρειάζεται ένα καινούργιο ξεκίνημα, ωστόσο κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέλει να ελέγξει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και γι’ αυτό θα χορηγήσει μόνο τέσσερις άδειες.

«Αγνοούν το Σύνταγμα και οι ρυθμίσεις που προωθούν θα καταπέσουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Θέλουμε περισσότερα κανάλια με περισσότερους εργαζομένους», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top