Θεοδωράκης: «Η κυβέρνηση αναβάθμισε τον ρόλο της Τουρκίας και των Σκοπίων»

«Στην πολιτική δεν κάνεις τζόγο και δεν παίζεις με τα τυράκια»

Θεοδωράκης: «Η κυβέρνηση αναβάθμισε τον ρόλο της Τουρκίας και των Σκοπίων»

​Νέα επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η κυβέρνηση γέρασε πολύ πριν την ώρα της και παρουσιάζει συμπτώματα που άλλες κυβερνήσεις είχαν παρουσιάσει πολύ αργότερα», είπε και ζήτησε «εθνική πολιτική δικαιοσύνης για το προσφυγικό», επαναλαμβάνοντας ότι οι εκλογές πρέπει να αποφευχθούν.

«Κάποιοι φλερτάρουν με το κόλπο της απόδρασης και θέλουν να τζογάρουν σε ακόμα μια εκλογική μάχη αλλά ελπίζω να μην επικρατήσει η φυγή προς τα πίσω. Πρέπε�� να αποφύγουμε τις εκλογές και ο Τσίπρας να βρει το θάρρος να εκτιμήσει την κατάσταση, να συζητήσει με τους βουλευτές ώστε να δημιουργηθεί μια βουλή που θα δώσει λύσεις», είπε και πρόσθεσε:

«Στην πολιτική δεν κάνεις τζόγο και δεν παίζεις με τα τυράκια. Τσίπρας, Τσακαλώτος και Δραγασάκης θα πρέπει να ακούσουν τους πολίτες και να καταθέσουν πρόταση για το ασφαλιστικό, το οποίο είναι το συνεχές έγκλημα των τελευταίων 30 ετών. Δεν είναι μόνο ο Κατρούγκαλος ο λίγος».

Αναφερόμενος τέλος στη διαχείριση του προσφυγικού, ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κατάφερε να αναβαθμίσει το ρόλο της Τουρκίας και των Σκοπίων, ενώ την κάλεσε να περάσει από την πολιτική του οίκτου στην εθνική πολιτική δικαιοσύνης.

«Ζή��ησα να ορίσουμε από κοινού κάποιον εθνικό χειριστή της υπόθεσης με εξουσία δίπλα στον πρωθυπουργό. Ο Μουζάλας δεν μπορεί να το κάνει αυτό μπορεί να διαχειριστεί μόνο το θέμα των προσφύγων. Το Ποτάμι δεν δειλιάζει στο να συνεργαστεί αλλά δεν θα το κάνουμε για να σώσουμε τις καρέκλες μας. Θα συνεργαστούμε μόνο αν αυτό βοηθήσει να αλλάξει κάτι στην κοινωνία», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top